TOKAT'ta tedavi gördüğü hastaneden kaçıp 5 katlı inşaatın en üst katına çıkarak intihara kalkışan 22 yaşındaki T.Ö.'yü, ambulans sürücüsü İdris Türk kurtardı. Türk'ün sırtı dönük olduğu sırada yaklaşıp yakaladığı genç kız, inşaattan indirilerek, hastaneye götürüldü.
Olay, saat 09.15 sıralarında Mahmutpaşa Mahallesi'nde yaşandı. Bir süredir Tokat Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi altında bulunduğu öğrenilen T.Ö., sabah saatlerinde hastaneden kaçtı. Hastanenin arkasındaki mahalleye giden genç kız, 5 katlı bir inşaatın en üst katına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Çevredekilerin genç kızı fark etmesi üzerine polise haber verildi. Olay yerine polisin yanı sıra, itfaiye ekibi ve 112 acil servis ekipleri sevk edildi.

Genç kızın tedavi gördüğü hastaneden görevliler de olay yerine geldi. İnşaatın en üst katına çıkan görevliler, burada genç kız ile konuşarak ikna etmeye çalıştı. Ancak 2 saat süren ikna çalışmaları sonuç vermedi. Genç kız bu arada kendisine verilen cep telefonu ile yakınları ile görüştü. Polis ve hastane görevlilerinin ikna çalışması sırasında 112 Acil Servis ambulans sürücüsü İdris Türk, genç kızın bulunduğu kata çıkarak çalışmalara yardımcı oldu. Polisin iknası sırasında İdris Türk, iki balkon arasında bulunan yaklaşık üç metrelik tahtanın üzerinden karşı tarafa geçerek sırtı dönük olan genç kızı yakaladı. Genç kız daha sonra polis ekipleri tarafından inşaattan indirilerek, polis aracı ile Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Genç kızın daha önce Çorum'da da intihara kalkıştığı öğrenildi.