TEM Otoyolu Olimpiyat Stadı Kavşağı'nda meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Kaza sonrası araç içinde sıkışan sürücü kurtarma çalışmaları sırasında acılar içinde kıvrandı.

Kaza, TEM Otoyolu Atatürk Olimpiyat Stadı Kavşağı'nda saat 06.15'te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Selman Aygün idaresindeki 34 YRA 55 plakalı sebze yüklü kamyonet yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan araç daha sonra yol kenarındaki beton bloklara çarptı. Kazanın ardından Selman Aygün araç içinde sıkıştı; kamyonette bulunan 3 kişi de hafif şekilde yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araç içinde sıkışan sürücüyü kurtarmak için çalışma başlatırken, Mahmut Aygün, Abdurrahman Aygün ve ismi öğrenilemeyen diğer bir yaralı ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

KURTARMA ÇALIŞMASI YARIM SAAT SÜRDÜ

Bacağından yaralanan Selman Aygün'ün çalışmalar sırasında sık sık acılar içinde haykırdığı görüldü. Yaklaşık yarım saat süren çalışmalar sonucunda yaralı sürücü de sıkıştığı yerden çıkartılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.