Mustafa KOZAK/ANTALYA, () - KADIN ve Demokrasi Derneği (KADEM) Antalya il temsilciliğinden 30 kadın, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkında kullandığı sözler nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyususunda bulundu.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında tek tek şikayetçi olan kadınlar, suç duyurusu öncesi Antalya Adliyesi önünde açıklama yaptı. Grup adına KADEM il temsilcisi Zeynep Ayşe Taş basın açıklaması yaparken, 6 aylık hamile eşiyle adliyeye gelen ilaç firması temsilcisi İhsan Taner Gülşen, Karaman'daki okulda çocuklara yönelik tacizi kast ederek "Dünyanın hiçbir yerinde 45 çocuk taciz edilmedi" diyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine KADEM'in basın açıklamasını takip eden sivi polisler, Gülşen'e müdahale etti. Yaşanan arbede sırasında Gülşen'in hamile eşi gözyaşları içinde kaldı.
"TARAF MI OLMAMIZ LAZIM BERTARAF OLMAMAK İÇİN"
GBT sorgusundan sonra serbest bırakılan İhsan Taner Gülşen, Kılıçdaroğlu ile ilgilenmediğini ancak çocuk istismarına karşı olduğunu belirterek, "Ben terörist miyim? Niye yaka paça alıyorsunuz beni? 45 çocuğa tecavüz edildi ne yapıldı bana söyler misiniz? Ben provokatör, partili değilim. Ben sadece bazı olayların büyütülmesine karşı olduğum için insan olarak, vicdan olarak bunu söylemek istedim. Bunu herkesin söylemesi lazım. Taraf mı olmamız lazım bertaraf olmamak için?" diye tepki gösterdi.