AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ,  Hasan Türek Lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi bedensel engelli 15 yaşındaki Mehmet Kıran'a akülü araç hediye etti.
Manisa'da yaşayan Hasan Türek Lisesi öğrencisi engelli Mehmet Kıran, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ'ın akülü araç hediyesi ile sevindi. Okula annesi İmren Kıran'ın eski tekerlekli araba ile getirip götürdüğü Mehmet, bundan sonra akülü aracıyla okuluna gidip gelebilecek. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ okul bahçesinde Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Şengül, Hasan Türek Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Örnek ve öğretmenlerin önünde engelli Mehmet Kıran, annesi İmren Kıran'a yeni akülü aracını teslim etti.

'MANİSA'DA AKÜLÜ ARACI OLMAYAN KALMADI'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, Manisa'da bine yakın akülü araç dağıtıldığını belirterek şöyle konuştu:
"Manisa'da fiziksel, ortopedik engelli olup akülü aracı olmayan kalmadı. Varsa da bize müracaat etsinler biz hayırsever kardeşlerimizden, devletin imkanlarından faydalanarak bu insanlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak için elimizden geleni yaparız."  
Akülü engelli aracına kavuşan Mehmet Kıran'ın annesi İmren Kıran, Özdağ'a teşekkür ederken gözyaşlarına hakim olamadı ve "Çok sağolun. Allah razı olsun" dedi.
Mehmet Kıran da yeni akülü aracını büyük bir sevinçle kullanmaya başladı.