Belediyemiz tarafından düzenlenen Ramazan Etkinlikleri kapsamında Gaziosmanpaşalılarla buluşan ünlü sanatçı Orhan Hakalmaz seslendirdiği türkülerle sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Etkinlikleri her akşam farklı bir etkinlikle devam ediyor. İftar sonrası Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı’nda bir araya gelen Gaziosmanpaşalı vatandaşlar çeşitli etkinliklerle keyifli dakikalar yaşarken, her akşam düzenlenen programlarla unutulmaz anlar yaşıyor. Dün akşam sahne alan ünlü sanatçı Orhan Hakalmaz da türkülerini Gaziosmanpaşalılar için seslendirdi. Birbirinden güzel türkülerle güzel bir gece yaşayan Gaziosmanpaşalılar, coşkulu dakikalar yaşadı.

Vatandaşlarla birlikte konseri izleyen Başkanımız Hasan Tahsin Usta, düzenlenen Ramazan programlarında vatandaşlarla bir araya gelme imkanı bulduklarını belirterek,  “Ramazan ayı boyunca Mevlana Mahallemizde bulunan Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkımızda her akşam bir sanatçımızı burada halkımızla buluşturuyoruz. Bazen halk müziği sanatçısı bazen sohbetlerle Ramazan akşamlarını burada halkımızla birlikte geçiriyoruz. Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkımızda ülkemizin tanınmış ürünlerinin satıldığı stantlar kurduk. Ramazan ayı boyunca günün yorgunluğunu atmak için insanlarımız bu mekanları kullanmalarını tavsiye ediyoruz” dedi.

Öte yandan RTE Gençlik Parkı’ndaki etkinlikleri kapsamında Gaziosmanpaşalılar Ramazan boyunca sohbet, söyleşi, konser, kitap imza günü ve tiyatro gibi etkinlikleri izleme fırsatı bulacak. Etkinlikler her akşam saat 22.30’da başlayacak. Etkinliklere katılmak isteyenler için mahalle muhtarlıklarının önünden saat 21.45’te otobüs kaldırılacak.