Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin düzenlediği iftar yemeğine katılan İstanbul Milletvekili Volkan Bozkır, İstanbul Milletvekili Hasan Turan ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Giresunlu hemşehrilerle aynı sofrada buluştu.

Ramazan etkinlikleri çerçevesinde geleneksel hemşehri buluşmaları gerçekleştiren Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçede yoğun nüfüsa sahip olan Giresunlulara özel bir iftar programı düzenledi. Gaziosmanpaşa Belediyesi Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nde verilen iftar yemeğine, İstanbul Milletvekili Volkan Bozkır, İstanbul Milletvekili Hasan Turan ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta katıldı.

Gaziosmanpaşa ve Giresun arasındaki manevi bağları güçlendirmeyi amaçlayan programda, Giresun il, ilçe, köy dernek üyeleri ve aileleri bir araya geldi. Samimi bir ortamda geçen iftar yemeğinde Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından hep birlikte dualar edildi, oruçlar açıldı. İftar sonrası da gönül sohbetlerinin sürdüğü program çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.