Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında RTE Gençlik Parkı’nda bir konser veren İkbal Gürpınar ve Emre Ermiş’in konserine Gaziosmanpaşalılar büyük ilgi gösterdi. Kardeşlik İftarları dolayısıyla Bulgaristan’ın Kırcaali kentinde bulunan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ise 3G bağlantısıyla etkinlik alanına görüntülü bağlanarak vatandaşlara hitap etti.
 
2015yılı Ramazan ayı Gaziosmanpaşa’da, bu kutsal ayın maneviyatına uygun programlarla, çocuklara özel etkinliklerle ve kalpten kalbe sohbetlerle kulluğu hatırlatan bir bilinçle yaşanıyor. ‘Onbir ayın sultanı’ Ramazan ayının manevi atmosferi ve bir şenliği andıran coşkusu Gaziosmanpaşa Belediyesi’nce Recep Tayyip Erdoğan (RTE) Gençlik Parkı’nda gerçekleştirilen sohbet, söyleşi, konser ve tiyatro gibi etkinliklerle hissediliyor.
 
Etkinlikler kapsamında RTE Gençlik Parkı’nda İkbal Gürpınar ve Emre Ermiş verdiği konser büyük bir ilgi gördü. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ise Kardeşlik İftarları dolayısıyla bulunduğu Bulgaristan’ın Kırcaali kentinden 3G ile etkinlik alanına görüntülü bağlanarak, vatandaşlara hitap etti. Başkan Usta, konuşmasında Kırcaalilerin selamını Gaziosmanpaşalılara iletti. Konser sonunda İkbal Gürpınar’ın kitapları vatandaşlara dağıtılırken, Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Eroğlu ikiliye bir plaket hediye etti.