Büyük Birlik Partisi (BBP) Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Adayı  Fedai Karakol, Gaziosmanpaşa'daki bir Cafede Basın mensuplarıyla bir araya gelerek  Meclis üyesi adaylarını tanıttı ve seçim stratejisini anlattı. 

Büyük Birlik Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fedai Karakol, basın mensuplarına yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

Bildiğiniz üzere, partim tarafından Gaziosmanpaşa’mıza belediye başkan adayı olarak görevlendirildim.

Beni bu göreve layık, gören başta genel başkanım olmak üzere il ve ilçe teşkilatıma ve tüm teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyor, çıkmış olduğumuz bu yolda tüm Gaziosmanpaşalı hemşehrilerimin desteklerini bekliyorum.

Vatandaşı seven, vatandaşın derdiyle dertlenen, vatandaşa tevazu ve samimiyetle yaklaşan, vatandaşın hissiyat ve hassasiyetini yakından takip eden, himmeti millet olan, Gaziosmanpaşa sevdalısı olan millet, bayrak, ezan sevdalısı olan herkes ile bu kutlu yolda, birlikte yürümekten, ben ve arkadaşlarım onur ve şeref duyuyoruz.

ÖZÜMÜZ MİLLET SÖZÜMÜZ HİZMET

Belediye kaynaklarını kullanırken, kuruşu kuruşuna hesap verildiği, vatandaşlarımızın, tüm harcamaları an be an takip edebilecekleri bir sistem meydana getireceğiz.

PLANLI BELEDİYECİLİK

Siz hiç ulaşım mastır planı olmayan, bir belediye duydunuz mu ? ama birde bakıyorsunuz,trafiğin zaten çok yoğun olduğu bir noktada , özel imar planı veriliyor. Kendi planını kendi çiğniyor, Biz buna fırsat vermeyeceğiz.

ENGELSİZ BELEDİYECİLİK

Pozitif ayrım yaptığımız engellilerimizi ayrı bir noktaya koyuyoruz, gaziosmanpaşda ilk defa , engelli çalışan sayısının iki katı kadar , arkadaşımızı istihdam ederek bir nebzede olsun , adaleti tesis etmeye çalışacağız, ayrıca evinde , engelli ve yaşlısı olan herkesin ,gün içinde rahatça bırakacağı , işlerini ve sosyal yaşamına zaman ayıraca bilmesi için, engelli ve yaşlı evi kazandırılması olacaktır.

ULAŞIMDA ÖNCÜ BELEDİYECİLİK

Sabahları akşamları , vatandaşımızın otobüs kuyruğu, çilesi çekmememsi için , yeni çözümler üretmek, toplu ulaşımın , vatandaşın bütçesi üzerindeki yükünü azaltmak için , teşvik sistemi oluşturulacaktır. Ulaşım sistemleri , entegrasyonu ve trafiği rahatlatacak projelerden asla taviz verilmeyecektir.

SPORTİF BELEDİYECİLİK

Sporu milletin hayat biçimi haline getirilecek yatırımlar yapılacak, bu kapsamda belediye parklarında , parkurlar yürüyüş yolları olacak,amatör kulupler desteklenecek,Gaziosmanpaşa spor kulübümüz ve küçükköy spor kulübümüz süper lige çıkması için gerekli tüm imkanlar seferber edilecektir.

ÜRETEN BELEDİYECİLİK

Esnaftan kobiye, sanayiciye kadar üretimin tüm unsurları , desteklenecektir. Sadece desteklemekle kalmayacak üretici ve tüketicinin korunması için , aynı zamanda bütün süreçler denetlenecektir.

İSTİŞARE EDEN BELEDİYECİLİK

Milletin rızası alınmadan, iş yapılmayacak, yapılacak işlerde milletin ihtiyacı , önem ve öncelik sırasına bakılacak,eğitim sağlık gibi , belediyenin görevi olmayan alanlarda , meselenin takipçisi olunacaktır. Ramazan etkinlikleri ilçemize yakışır hale gelecek il ilçe dernekleri ve cemaat önderleri ile birlikte karar verilecek.

PROBLEM ÇÖZEN BELEDİYECİLİK

Alt yapı, temizlik , ulaştırma, çevre hizmetlerinde sıfır sorun ilkesiyle hareket edilecek , sokağını aydınlatamayan insanını aydınlatamaz, yürüyecek kaldırımı yapamayan , medeniyet kuramaz ,kurduğu medeniyeti yaşatamaz.

EĞİTİMCİ BELEDİYECİLİK

Büyük birlik partisi olarak çocukların , gençlerin hayallerine ortak olacak , onları hayallerine ulaştıracak , eğitim destekleri sağlayacaktır. Okullarda çocuklarımıza okul öncesi , kırtasiye yardımı yapılması olacaktır. Ayrıca milli ve manevi şuura sahip, mutlu ve üretken bireyler ve aileler oluşturmak için programlar yapılacaktır.

KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN BELEDİYECİLİK

İlçemizde kentsel kentsel dönüşümü yaparken, vatandaşımızın bir karış,toprağında gözümüz olmayacak, halkımız lehine sonuçlanması kesinlikle ilk hedefimiz arasında olucaktır.

VATANDAŞ İÇİN BELEDİYECİLİK

Taşımacılık sektörünün problemi olan , binlerce vatandaşımızı mağdur eden,servis araçları için Gaziosmanpaşa belediye başkanlığı öncülüğünde kooperatif kurularak sorunların üstesinden birlikte geleceğiz.

BE BELEDİYECİLİĞİ

İlçeye ziyaretçi çekecek, içinde restorantı da olan , bir kule ayrıca tesbit ettiğimiz iki noktadan , teleferik kurularak , ilçemizin cazibe haline getirilmesi, öncelikli hedeflerimiz arasında olacaktır. Allah muhafaza her hangi olağan üstü bir durumda, vatandaşlarımızın toplanıp barınabileceği, aşını , elektriğini suyunu verebileceğimiz , bir toplanma alanımızın olması olacaktır.

Sevgili hemşehrililerim, bizim başkanlığımızda Gaziosmanpaşalıya hizmet etmek esas meselemizdir. Gaziosmanpaşa kendine hizmet edene dua eder, destek verir.

Bizim başkanlığımızda Gaziosmanpaşa’da, ahlak ve adalet hakim olur. İlçe doğasıyla tarihiyle barışık olur, ilçede oluşn rant, Gaziosmanpaşalıların hizmetine sunulur.

Rabbim bana ve arkadaşlarıma hesabını veremeyeceğim , hiçbir şey naip etmesin, hatta seçildiğimde bozulacaksam , ahretime zarar verecekse , rabbim bana kutsal gördüğüm bu görevi nasip etmesin diyorum.

Ben her bir hemşerimin oylarını kutsal görüyorum,kutsal oylarını bu doğrultuda ve bilinç ile sandığa atmasını diliyor, hepinizi saygı sevgi ve muhabbetle selamlıyor.

Ülkücüsüyle milliyetçisi alpereni ile stk’ları ile hep beraber sevdalı olduğumuz aşık olduğumuz Gaziosmanpaşa’yı arkadaşlarım ile birlikte yönetmek için geliyoruz.



Bu duygu ve düşüncelerle 31 Mart yerel seçimleri ve adaylığımız ilçemize milletimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum dedi.

Daha sonra sırasıyla Meclis Üyesi Adayları kendini tanıttılar.

Programın ardından aile fotoğrafları çekilip Cumhuriyet Meydanına mehteran eşliğinde geçilerek program son buldu.