Gaziosmanpaşa Belediyesinin, Ramazan ayı nedeniyle düzenlediği “Gaziosmanpaşa’da Ramazan” konulu fotoğraf yarışmasında ilk 3’e girerek ödül alacak olan fotoğraflar ve fotoğraf sahipleri belirlendi. 116 fotoğrafın katıldığı yarışmada birinciliği “Şıracı ve Çocuk” adlı fotoğrafıyla aydınSes gazetesi foto-muhabiri Abdullah Tezer kazandı.



“GAZİOSMANPAŞA’DA RAMAZAN’’ FOTOĞRAF YARIŞMASI SONUÇLARI BELLİ OLDU…

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, fotoğraf gibi önemli bir sanat alanında birbirinden değerli eserlerle yarışan tüm katılımcılara teşekkür ederek, “Bu yarışmada birincilik kadar önemli olan ilçemizdeki aidiyet duygusunu geliştirmekti. Bu nedenlede tüm eserlerin bizim gözümüzdeki değeri son derece büyüktür’’ dedi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin Ramazan ayı nedeniyle düzenlediği “Gaziosmanpaşa’da Ramazan” konulu fotoğraf yarışmasında ilk 3’e girerek ödül alacak olan fotoğraflar ve fotoğraf sahipleri belirlendi. 116 fotoğrafın katıldığı yarışmada birinciliği “Şıracı ve Çocuk” adlı fotoğrafla Abdullah Tezer kazandı.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Beyhan Ergin, Basın Danışmanı Gündüz İmşir ve profesyonel fotoğraf sanatçısı Taner Bildik’den oluşan seçici kurul, amacı Gaziosmanpaşa’da çok renkli geçen ramazan günlerini çeşitli bakış açılarıyla bir araya getirmek olan fotoğraf yarışmasına katılan eserleri tek tek inceleyerek, derecelendirmeyi gerçekleştirdi. İki aşamalı gerçekleşen juri oylaması sonucunda birinciliği “Şıracı ve Çocuk’’ adlı eseriyle Abdullah Tezer kazanırken, ikincilği Emre Ülüş, üçüncülüğü ise Mehmet Mutlu elde etti.

Birinci olan yarışmacı Canon EOS 550 D Fotoğraf makinesi, ikinci ve üçüncülük elde eden yarışmacılar da yine Canon’dan powershot model fotoğraf makinesi ödüllerini almaya hak kazandılar.

Gaziosmanpaşa Belediyesi ayrıca yarışmaya katılanların fotoğraflarından bir seçki yaparak sergi düzenlerken, beğenilen fotoğrafları çeşitli baskılı çalışmalarda değerlendirecek. Yarışmacılar ödüllerini düzenlenen törenle Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol’un elinden alacaklar.


Bizde aydınSes Gazetesi olarak birinci olan arkadaşımız Abdullah Tezer'i ve yarışmada dereceye giren Emre Uluş ile Mehmet Mutlu'yu da tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz...