Fenerbahçe evinde Eskişehirspor'u 1-0 mağlup ederek hem 10. haftada alınan Sivasspor yenilgisinin yaralarını sardı hem de Aykut Kocaman yönetiminde 100. golüne ulaştı.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Eskişehirspor'u ağırladı. Sarı-lacivertliler maçı 1-0 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı. Mücadeledeki tek gol ise 14. dakiakda Bienvenu'dan geldi.

Bu sonucun ardından Kanarya puanını 24'e yükselterek zirvedeki yerini korudu. Eskişehirspor ise 14 puanla 9. sırada kaldı.

ESKİŞEHİRSPOR 10 KİŞİ


Karşılaşmada dakikalar 19'u gösterdiği sırada Bienvenu kaleciyle karşı karşıya kaldı. Kamerunlu oyuncu ceza sahasına girmek üzereyken Nadarevic'in arkadan yaptığı sert müdahaleyle yerde kaldı.

Bu pozisyon sonrası karşılaşmanın hakemi Tolga Özkalfa tereddütsüz bir şekilde Nadarevic'e direkt kırmızı kart gösterdi. Eskişehirspor maçı 10 kişi tamamladı.

STOCH DİREĞE TAKILDI


Mücadelenin 79. dakikasında Fenerbahçeli oyuncu Miroslav Stoch yaklaşık 25 metreden kaleyi cepheden gören bir noktadan şutunu çekti. Meşin yuvarlak direğe çarparak oyun alanına geri geldi. Dönen topu Baroni tamamladı ancak çerçeveyi bulamadı.

KOCAMAN YÖNETİMİNDE 100. GOL

Geçen sezon teknik direktörlük görevine getirilen Aykut Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe ligi 34 maçta 84 golle tamamlarken, bu sezonun 11. haftasında Eskişehirspor maçında atılan golle, 16 gol sayısına ulaşıldı. Böylece Sarı-lacivertliler Kocaman yönetimideki 100. golüne ulaştı.

Kocaman yönetiminde ligde ilk golü geçen sezonun ilk haftasında Saracoğlu Stadı'nda seyircisiz oynanan Antalyaspor maçında Semih Şentürk atarken, 100. gole yine bir forvet oyuncusu Bienvenu imzasını koydu.



Spor Toto Süper Lig'de 11. hafta mücadelesinde Fenerbahçe sahasında Eskişehirspor'u konuk edecek. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Tolga Özkalfa yönetecek.

Sarı-lacivertliler, Eskişehirspor maçını kazanarak, Sivasspor deplasmanında yaşanılan yenilgiyi telafi etmek istiyor.

MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Lider durumda bulunduğu ligde ilk yenilgisini son maçında Sivasspor'a karşı deplasmanda alan sarı-lacivertli ekip, Eskişehirspor karşısında galip gelerek, hem yeniden moral kazanmak hem de puan farkını korumak istiyor.

Fenerbahçe'de İstanbul'a hasta olarak dönen Yobo, Semih Şentürk ve Ziegler maç kadrosunda bulunmuyor. Sakatlıkları devam eden ve tedavileri süre Issiar Dia ve Serkan Kırıntılı da bugünkü karşılaşmada forma giyemeyecek diğer isimler...

 
-11'LER-

Fenerbahçe
Volkan, Gökhan, Bilica, Bekir, Caner, Mehmet Topuz, Cristian, Emre, Uğur, Alex, Bienvenu

Eskişehirspor
Ivesa, Sezgin, Diego, Nadarevic, Dede, Bülent, Alper, Veysel, Tello, Kamara, Mehmet Yıldız

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Tolga Özkalfa yönetecek.