Radyocuların heyecanla beklediği Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri başlıyor. Dinleyenler tarafından Yılın ‘En’lerinin belirlendiği Sihirli Mikrofon Ödül Töreni bu yıl Fatih Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ev sahipliğini Fatih Belediyesi’nin yaptığı Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri, radyoseverlerin beğendikleri radyoları ve radyocuları ödüllendirmeye davet ediyor. Yılın En İyi Radyoları ve Radyocuları bu yıl da dinleyenler tarafından belirlenecek. Yarışmaya farklı kulvarlarda katılabilecek olan radyocular için Sihirli Mikrofon Ödülleri prestij değeri açısından da ayrı bir öneme sahip. Fatih Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Sihirli Mikrofon Radyo Ödül Töreni için radyocular ve radyolarwww.sihirlimikrofon.org adresinden dinleyenleri tarafından desteklenecek. 5 Ocak itibari ile başlanacak olan oylama 20 Ocak’ta sona erecek, 27 ocak salı günü ise görkemli bir ödül töreni ile Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in büyük desteği ile gerçekleşecek.

Yılın En İyi Pop Radyosu, Yılın En İyi Talk (Konuşan) Radyosu, Yılın En İyi Halk Müziği Radyosu, Yılın En İyi Haber Radyosu, Yılın En İyi Spor Radyosu, Yılın En İyi Yabancı Müzik Radyosu, Yılın En İyi Arabesk Radyosu, Yılın En İyi Slow Müzik Radyosu, Yılın En İyi Tematik Radyosu, Yılın En İyi Radyo Show Programcısı, Yılın En İyi Radyo Konuk Programı, Yılın En İyi Üniversite Radyosu, Yılın En İyi Yerel Radyosu, Yılın En İyi Radyo Televizyon Sunucusu, Yılın En İyi Şiir Edebiyat Programı, Yılın En İyi Yerel Radyo Programcısı, Yılın En İyi Tasavvuf Müziği Radyosu, Yılın En İyi Radyo Dj’i alanlarında katılabilecekler.