Halil Aydın - aydınses.com / Alibeyköy Stadı’nda haftasonu düzenlenen Yeşilpınar Spor’un Kupa Töreni’ne katılan Eyüp Belediye Başkanı  Remzi Aydın, 1. Amatör Lig 10. Grup’tan Süper Amatör Lig’e çıkan  Yeşilpınarspor takımını tebrik etti. 

Kupalarını verdiği Yeşilpınar Spor Yönetim Kurulu ve futbolcularını kutlayan Aydın, onlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Alibeyköy Stadı'nda, Yeşilpınar Spor ve Şafak Spor maçı öncesi düzenlenen Kupa Töreni’nde Yeşilpınar Spor’un Teknik Direktörü Ercan Yerdek’e teşekkür eden Remzi Aydın, takımın Süper Amatör Lig’de çok daha güzel başarılara imza atacağına inandığını söyledi.

Aydın, Kupa Töreni sonrası Yeşilpınar Spor ve Şafak Spor maçını izledi. 

Kupa Törenine İBB Meclis üyesi ( Eski Ak parti  Eyüp İlçe Başkanı ) Seçkin Turan, Giresun Federasyonu Teşkilat Başkanı Abdullah Akgün,
 İsederi Başkanı Mustafa Şeker, Büyük Osmanlı derneği Başkanı Bayram demirile  gençlik Kolları Başkanı Soner İbiç, Yeşilpınar Mahalle Muhtarı İlker Çomak ve azası  Azası, Mithat Çetin, Sporcular, Yeşilpınarspor  taraftarları ve vatandaşlar katıldı.

Şampiyon Eyüp Yeşilpınarspor ile  Eyüp Şafakspor'un  Alibeyköy stadında yaptığı karşılaşmada  maçın başlamasıyla birlikte   yeşilpınarspor'un bir beklentisi olmadığından takımın fazla zorlanmadığı,  Şafak sporun ise  üstünlük sağlamak için çaba sarfettiği maçta Şafakspor 29. dakikada attğı golle 1-0 öne geçerek birinci yarıyı 1-0 önde bitirdi

Şafakspor 2. yarıda da saha üstünlünü koruyarak 65 dakikada  durumu 2-0 yaptı. Giderek temposunu artıran  Şafakspor, şampiyon Yeşilpınarsporu 77. dakikada attığı golle  3-0 yenik duruma düşürdü.

Yeşilpınarspor kaptanı Maruf'un 81 dakikada attığı gol maçın skorunu belirledi.  Şafakspor, Yeşilpınarsporu deplasmanda 3-1 yenerek  grup 2.'si olarak  süper amatör lige çıkmamayı garantiledi.

10.GRUP
12.30 1907 Ataköy Çobançeşme - Yedikule (Bakırköy Bld.2 Nolu) 6-3
12.30 Kazım Karabekir Mevlana - Denizköşkler (Kazım Karabekir) 2-1
12.30 Yeşilpınar - Şafakspor (Alibeyköy) 1-3
12.30 Şehremini - Araphan (Mimarsinan) 2-6