Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Feridun Tümer İlkokulu'nda düzenlenen 'Peygamberimizin Hayatı' konulu kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere bisiklet hediye etti. Başkan Aydın ayrıca okulda anasınıf öğrencileri için yapılan park ile ilkokul öğrencileri için yapılan çamur atölyelerinin açılışını da yaptı.

Feridun Tümer İlkokulu'nda Kutlu Doğum Haftası nedeniyle 'Peygamberimizin Hayatı' konulu bir kitap okuma yarışması düzenlendi. Düzenlenen yarışmada İsmail İçli, Yaren Güler ve Berranur Taşdemir isimli öğrenciler dereceye girerek ödüle hak kazandılar. Başkan Remzi Aydın, okulu ziyaret ederek başarılı öğrencilere bisiklet hediye etti.

Başkan Remzi Aydın, Eyüp Belediyesi'nin destekleriyle yapılan oyun parkı ve çamur atölyelerinin de açılışlarını gerçekleştirdi. Çocukların oyunla geliştiğini, hayata hazırlandıklarını anlatan Aydın, “Çocuklar oyun oynarken elleri gelişiyor, kasları gelişiyor ve hayal güçleri gelişiyor. Bu ufak gibi görülen faaliyetlerde onlar çok faydalı bilgi ve beceriler kazanıyorlar. Bu parkın, onların başarı kazanmaları için katkı sağlamasını diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

ÖNLÜK GİYEREK ÇAMURDAN ARABA YAPTI

Başkan Remzi Aydın okulda, öğrencilerin el becerilerinin gelişmesi amacıyla oluşturulan çamur atölyesinde de minik öğrencilerle birlikte oynadı, çamurdan araba yaptı.