Delmar-JBS Development ortaklığı, Elite Grand Palas'la geçmişin saray kültürünü bugüne taşıyor. Kurtköy'de Sabiha Gökçen Havaalanı'nın karşısında yer alan projede daire fiyatları 166 bin ile 434 bin lira arasında değişiyor.

Delmar Yapı, Amerikalı ortağı JBS Development ile Kurtköy'e 60 milyon liralık yatırımla Osmanlı Sarayı inşa edecek. Dünyadaki bir çok sarayın senteziyle projelendirilen ve Selçuklu-Osmanlı saraylarından izler taşıyan Elit Grand Palas'ta stüdyo, 1+1 ve 2+1 olmak üzere 30 farklı tipte 532 adet rezidans yer alacak. Elit Grand Palas'ta 44-92 metrekare arasındaki stüdyo daireler 166 bin 320 TL ile 346 bin 500 TL, 65-100 metrekare arasındaki 1+1 daireler 234 bin 360 TL ile 356 bin 580 TL, 109-115 metrekare arasındaki 2+1 daireler ise 413 bin 300 ile 433 bin 440 TL fiyat aralığından eylülde satışa sunulacak. SABAH'ın sorularını yanıtlayan Delmar Yapı Proje Satış Yöneticisi Funda Savaş, Selçuklu döneminden günümüze kadar klasik Türk mimarisinin görkemli eserlerinden ilham alarak Elit Grand Palas'ı tasarladıklarını belirterek, 4 bin 500 metrekare iç bahçeye ve 208 metrekarelik cepheye sahip projenin hilal şeklinde tasarlandığını söyledi.

GEÇMİŞİN İHTİŞAMI BUGÜNE
Geçmişin ihtişamını sadece dış cephede değil, daire içlerinde ve iç avluda da bugüne taşıdıklarını anlatan Savaş, "Elit Grand Palas'ın girişinde dev aslan heykelleri bulunuyor. Bu aslanlar Dolmabahçe Sarayı'nı anımsatacak, 4 bin 300 metrekarelik iç avlunun girişinde ise İtalyan meydanlarını andıran yeşil bir meydan oluşturduk. Bu meydanda da dev at heykelleri bulunuyor. 8 katlı olarak planlanan projemizde kat yükseklikleri 3.30 metre olacak. Ayrıca tüm katlarda ortak kat bahçeleri ve lounge alanları bulunuyor" dedi. İç bahçede ayrıca kardio-sağlık merkezi ile restoran ve cafe-pup'lardan oluşan iki blok yer alıyor. Aralarında açık yüzme havuzunun bulunduğu bloklarda, kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, bowling, mini golf, tırmanma duvarı, sağlık merkezi, restoran ve kafeler yer alıyor.

KİŞİYE ÖZEL HİZMET
5 yıldızlı rezidans hizmetinin sunulacağı Elit Grand Palas'ta Delmar tarafından sunulacak Elit Asistant Servisi ile, daire sahiplerinin her türlü beklentisinin, kişiye özel hizmetlerle karşılanması hedefleniyor. Elit Asistant Servisi'yle daire sahiplerine ev temizliğinden çocuk bakımına kadar rezidans hizmetlerinin yanı sıra uçak, otobüs bilet rezervasyonu gibi kişisel ulaşım hizmetleri, doğum günü, parti, evlilik yıl dönümü gibi organizasyon hizmetleri de sunulacak.

KİRALAMA HİZMETİ
Funda Savaş, Elit Grand Palas'ın İstanbul'un hızla gelişen bölgesi Kurtköyde inşa edildiğini hatırlatarak, "Projemiz, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 5 dakika uzaklıkta ve hemen karşısında inşa ediliyor. karşı çaprazında Atlantis AVM yer alıyor. yaşamak için ideal bir proje olmasının yanı sıra, kazançlı bir yatırım olacağına da inanıyoruz" dedi. Savaş, bireysel kiralama hizmeti ile dileyen daire sahiplerine emlak danışmanlığı da yapacaklarını ifade ederek, müşterilerine dairelerin kiralanması, kiralama sonrası takibinin yapılması ve ikinci el satış konularında profesyonel hizmet sunacaklarını kaydetti.