Saray, bayrama özel ürettiği yeni ürünü Choco Almondue ile Ramazan Bayramı’nda raflarda yerini alıyor. Gerçek çikolata içerisinde akışkan karamel dolgulu Choco Almondue, 200 gramlık ambalajlarda 5 TL olarak tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Bisküvi ve çikolata sektörünün önde gelen markalarından Saray; Cevher, Sazende ve Seyr-i Sefa bayramlık markalarına bir yenisini daha ekliyor. Bayrama özel ürettiği yeni ürünü “Choco Almondue” ile Ramazan Bayramı’nda ağızları tatlandırıyor.

Gerçek çikolata içerisinde akışkan karamel dolgulu Choco Almondue, dikkat çekicia mbalaj tasarımı ile Ramazan Bayramı’nda raflarda yerini alıyor. Özellikle karamel sevenlerin çok beğeneceği Choco Almondue, 200 gramlık paketlerde 5 TL olarak piyasada tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Saray Holding’in pazarlama şirketlerinden Trend Emtia Dağıtım ve Gıda Pazarlama AŞ Genel Müdürü Nedret Özel, tüketicilerin ürünlerinden keyif almasını ve güvenlet üketmesini sağlama anlayışı ile çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Özel, “Yenilikçi, farklı ürünlerle hizmet sunma konusunda öncü ve uzman olma ilkemiz doğrultusunda tüketicilerimizin beklentilerine cevap verecek yeni ürünler sunmaya devam edeceğiz” dedi.