İstanbul’un parlayan yıldızı White Hill

Eyüp’te 7 ay önce açılışı yapılan White Hill bölgenin tek alışveriş merkezi unvanını koruduğu gibi adeta Eyüp’ün üzerine doğan bir güneş gibi…

Beklentilerinizin de ötesinde bir AVM olan White Hill’da alışveriş, eğlence ve huzuru nezih bir ortamda ziyaretçilerine sunuyor.

HABERİN FOTOĞRAFLARI


İstanbul’un merkezi Eyüp’te çağdaş bir alışveriş merkezi…

50 Milyon $’lık dev yatırım bölgenin en büyük istihdam gücü!

İstanbul’un hızla gelişen bölgelerinden biri olan Eyüp’teki White Hill 50 milyon dolarlık yatırımıyla göz dolduruyor. aydınSes’e konuşan AVM Genel Müdürü Özgür GÜL: “ Biz burada insanlara eğlence, alışveriş ve huzuru aynı anda bulma imkânı sağlıyoruz. Yaptığımız bu dev yatırımımızla bölgemizi kalkındırmaya çalıştığımız gibi yine bu bölgede yaşayan 500 kişiye de iş imkânı sunduk” dedi.

Alışverişte cebiniz yanmasın!

Bünyesinde 68 güçlü mağaza, restoran, cafe ve eğlence merkezlerinin bulunduğu White Hill Alışveriş Merkezi herkesin bütçesine uygun fiyatlarıyla da oldukça dikkat çekiyor. Günlük ortalama 10 bin kişinin ziyaretçi akınına uğrayan AVM’de bu rakam hafta sonları 20 bin kişiye kadar ulaşıyor.

Türkiye’de bir ilk! Ev hanımları müjde!

Kuruldukları günden bu yana ziyaretçilerine sundukları güler yüzlü ve güvenilir hizmet anlayışıyla çevre halkının büyük beğenisini toplayan AVM aynı zamanda işsizlere de iş kapısı olmaya devam ediyor. Bir alışveriş merkezi olmanın yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine de imzasını atan White Hill, yüzlerce ev hanımına ücretsiz sergi alanları oluşturarak para kazanma imkânı tanıyor. Ev hanımları kendi oluşturdukları resim tablolarını AVM içerisinde gelenlerin beğenisine sunuyor.

White Hill’ı farklı kılan ne?

White Hill AVM’de diğer alışveriş merkezlerinde bulamayacağınız bir çok şeyi bulmak mümkün…
GÜL: “ Kuruluşumuzdan bu yana ziyaretçilerimiz için Türkiye’nin en beğenilen sanatçılarını buraya davet edip halkımıza ücretsiz konserler verdik. 25500 metre kare de arsa alanına sahibiz. En büyük alanımız 2000 metrekareden oluşmaktadır. AVM içerisinde yer alacak markaların konseptine göre düzenlemeler yaptık. Markalarda çeşitliliği ön planda tuttuk. %98 kiralama ile doluluk oranına sahibiz, opsiyonlu yerlerimiz ile birlikte boş alanımız kalmadı denilebilir.

Muhteşem teras manzaralarıyla ferahlayacaksınız

Ziyaretçilerin çoğunun ne kadar büyük olursa olsun ferah olmayan AVM’leri pek tercih etmediğini gördük, bu anlamda ferah ve nefes alınabilir bir ortam oluşturduk. Terasımızı da buna göre dizayn etik. Koridorlar ve mağazalarımız arasında dinlenmeye ve oturmaya müsait oturma grupları üzerinde çalıştı mimarlarımız. Mağaza içlerinde alışveriş yapan insanların dışında onları dışarıda bekleyip dinlenmek isteyen insanları da düşünerek oturma gruplarına da her katta yer verdik. Sadece alışveriş değil, insanların bütün ihtiyaçlarını karşılayacak bir yapı sunuyoruz. Çocuklara özel eğlence merkezlerinin bulunduğu eğlence alanları tasarladık. Teras katımızda bulunan Facefood ve restoranlarımız. Bu sebeple sigara içen insanlarımıza da açık alanlar sağladık. Özellikle Ramazan ayında insanlar burada çeşitli organizasyonlar yapıp misafirlerini ağırlayabilirler” şeklinde konuştu.

HABERİN FOTOĞRAFLARI


GÜL son olarak, White Hill’de alışveriş yapan insan kendisini ayrıcalıklı hissetmeli. Bütün plan aslında ayrıcalıklar üzerine kurulu. Çünkü White Hill bölgenin tek AVM’si. Bu bizi daha da sorumlu kılıyor‚ yaptığımız işi değerli kılıyor. Bu yüzden sürekli bölge halkı ile iç içe olarak yapacağımız her şey halkın istekleri ve talepleri doğrultusunda şekillendirdiklerini ifade ederek yeni projelerinin de devamının geleceğini söyledi.