İstanbul Üniversitesi ile Ticimax E-ticaret Sistemleri işbirliğinde “E-ticaret uzmanlığı sertifika programı” başlatıldı.

İstanbul Üniversitesi ile Ticimax E-ticaret Sistemleri işbirliğinde “E-ticaret uzmanlığı sertifika programı” başlatıldı. Temel e-ticaret bilgileri ve e-ticaret faaliyetlerinde gerekli olan pazarlama teknikleri ile ilgili kapsamlı eğitimlerin verileceği programda başarılı olan katılımcılar, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa işbirliği ile sertifika almaya hak kazanacak. A’dan Z’ye e-ticaretin yol haritasının paylaşılacağı bu özel program ile hem kişisel becerilerinizi geliştirecek, hem sektör profesyonellerinin deneyimlerinden fikir edinebilecek hem de işinizi e-ticarete taşımak için gerekli olan tüm bilgilere sahip olabileceksiniz.

Kimler katılabilir?

İBB Halk Market hizmete girdi... Yöresel ürünler uygun fiyatla halk markette İBB Halk Market hizmete girdi... Yöresel ürünler uygun fiyatla halk markette

E-ticaret’e başlamak isteyen girişimciler ve KOBİ’ler ile e-ticaret alanında kariyer yapmak isteyen herkes programa kayıt yaptırabilir. 8-30 Ocak tarihleri arasında, haftasonları online olarak gerçekleştirilecek eğitim programı, toplamda 40 saat sürecek.

Kayıt için: www.ticimax.com/eticaret-uzmanligi-sertifika-egitimi/