Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Belediyesi Genç Akademi tarafından düzenlenen Şehir ve Medeniyet Okulu seminerine konuk oldu. Başkan Remzi Aydın seminerde, görseller eşliğinde “Tarihi Bir Şehri Yönetmek” konulu sunum gerçekleştirdi.

Başkan Remzi Aydın, göreve geldiği günden bugüne özellikle Eyüp’ün tarihi dokusu, kültürel birikimi ve dokunun muhafazası üzerine önemli çalışmaları hayata geçirdi. Bu tarihi doku içerisinde gerçekleştirdiği çalışmaları ise “Önce İnsan” prensibiyle titiz çalışmalar neticesi üretti.

Başkan Aydın, tarihi bir şehri yönetirken gerçekleştirdiği çalışmalarla edindiği tecrübeleri, Eyüp Belediyesi Meclis Salonu'nda Şehir ve Medeniyet Okulu öğrencileri ile paylaştı. Öğrencilere, “Tarihi Bir Şehri Yönetmek” konulu sunum gerçekleştiren Başkan Aydın, çalışmaları görsellerle örneklendirerek öğrencilere aktardı.

Şehir ve Medeniyet Okulu’nun danışmanlarının da katıldığı seminerde Başkan Aydın, şehir, şehirlilik bilinci ve tarihi bir şehrin yönetimi üzerine, gençlerin ufkunu genişletecek önemli paylaşımlarda bulundu.