MAÇIN CANLI ANLATIMI

Tüm Türkiye'nin heyecanla takip ettiği maçta Beşiktaş evinde Galatasaray'la 0-0 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftası inanılmaz bir mücadeleye sahne oldu. Beşiktaş ile Galatasaray Fi-Yapı İnönü Stadı'nda kozlarını paylaştı. Temponun bir an olsun düşmediği ve futbolseverlerin hop oturup hop kalktığı mücadelede gol sesi çıkmayınca iki taraf da 1 puana razı oldu.

Maçın bitiş düdüğünden sonra Galatasaray 19 puanla 3. sıraya, Beşiktaş ise 18 puanla 6. sıraya yerleşti. Lider Fenerbahçe'nin kayıpsız kapattığı haftada bu sonuç iki tarafa da yaramadı.

BEŞİKTAŞ İKİ KEZ DİREĞE TAKILDI

Mücadelenin 24. dakikasında Siyah-beyazlılar inanılmaz bir gol kaçırdı. Simao'nun pasında Quaresma kaleciyle karşı karşıya kaldı. Vuruşunu Muslera muhteşem çeldi. Almeida tamamladı. Gole giden topa Semih dokundu ve direkten dönen meşin yuvarlak Muslera'da kaldı. Siyah-beyazlılar net bir pozisyondan yararlanamadı.

31. dakikada ise Kara Kartallar bir kez daha gole çok yaklaştı. Almeida, Aurelio'nun uzun topunu kafayla Simao'ya indirdi. Simao'nun vuruşu sol direğe de çarpıp dışarıya gitti. Muslera bu pozisyonu sadece izledi.

SON 10 DAKİKA NEFES KESTİ

Maçta 80. dakikadan sonra ipler iyice koptu. Yorulan orta saha oyuncuları mücadeleden düşünce iki taraf için de net gol pozisyonları yaşandı. Ancak top bir türlü ağlarla buluşamadı.

SABRİ 9 DAKİKA SAHADA KALABİLDİ

Karşılaşmada ikinci yarının başlamasıyla Ayhan Akman'ın yerine oyuna dahil olan Sabri Sarıoğlu, maça girdikten sadece 9 dakika sonra (54. dakikada) sakatlandı. İç yan bağlarında kopma tespit edilen milli futbolcu oyuna devam edemedi ve yerini Riera'ya bırakmak zorunda kaldı. Sabri'nin 6 ile 8 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Sabri Sarıoğlu, milli takım kampından sakat dönmüş, uygulanan tedaviler sonrasında kısa sürede takımda kendine yer bulmuştu.

NECİP'İN GİRMESİYLE ÇIKMASI BİR OLDU


Mücadelede dakikalar 60'ı gösterdiğinde Carvalhal Veli'yi oyundan alarak Necip Uysal'a görev verdi. Genç oyuncu oyuna girdikten sadece 5 dakika sonra sakatlandı. Siyah-beyazlıların geliştirdiği bir atakta şutunu çeken Necip, Ujfalusi'yle çarpıştı. Pozisyonun bitmesiyle kendini yere bırakan genç yıldız sedyeyle oyun alanını terk etti ve yerini 66. dakikada Mustafa Pektemek'e bıraktı.

Alınan ilk bilgilere göre Necip'in kaval kemiğinde yarılma olduğu ve dikiş atıldığı öğrenildi.