Mustafa AKIN, İstanbul-

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 5'inci hafta mücadelesinde Medipol Başakşehir, Akhisar Belediyespor'u konuk etti. Mücadeleyi ev sahibi ekip 2-0 kazanarak ligdeki ikinci galibiyetini aldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, geçen sezon ligi iyi bitirdiklerini ancak bu sezon ilk 4 haftada 3 maçta mağlup olduklarını ifade ederek, Bu sağlıklı bir durum değildi. Maç öncesi bunun biraz gerginliği vardı. İlk 10 dakika fazla oyuna giremedik ama daha sonra maçın geneli bizim kontrolümüzde geçti. Daha fazla pozisyona girebilirdik. Bugün yeni forma şansı bulan oyuncularımız da bunu iyi kullandı. Böyle bir haftada kazanmak son derece önemliydi. Oyuncularımı tebrik ediyorum dedi.

AKHİSAR BELEDİYESPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ CİHAT ARSLAN KAZANMAYI HAK ETMEDİK

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan ise düzenlenen basın toplantısında kazanmayı hak edecek bir mücadele yapmadıklarını ifade etti.

Arslan, İlk yarı planladığımız oyun olmadı. Daha iyisini yapabilirdik. Medipol Başakşehir biraz daha organizeydi. Ancak iki takım açısından da çok fazla gol pozisyonu olmadı. Kalecimiz pozisyonları kurtarmadığı için 2-0 mağlup olduk. Hatayı bir kişiye yüklemiyorum, hep beraber hata yaptık ama ilk goldeki bireysel hatalar canımızı yaktı. İkinci golde de anlamsız geri pası ve yine kalecimizin hatasıyla 2-0 mağlup duruma düştük. Bir iki net pozisyonumuz var, değerlendirseydik yine de sonucun çok değişeceğini düşünmüyorum. Genele baktığımız zaman kazanmayı hak etmedik diye konuştu.