Fiyapı İnönü Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Norveç Futbol Federasyonu'ndan Tommy Skjerven yönetecek.

Skjerven'in yardımcılıklarını Steinar Holvik ile Geir Age Masovn Holen yapacak. Brage Sandmoen ile Anders Johansen'in ilave yardımcı hakem olarak görev yapacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Trond Ivar Dovle oldu.

Grupta 3 puanla 3. sırada yer alan siyah-beyazlılar, 5 puanla 2. sırada bulunan Dinamo Kiev karşısında galip gelip, gruptan çıkma yolunda avantaj elde etmeyi hedefliyor.

Bu arada, 7 puanla grupta ilk sırada yer alan İngiltere'nin Stoke City takımı ise 1 puanla son sırada bulunan İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv ile İsrail'de karşılaşacak.

-Sivok ceza sınırında-

Beşiktaş'ta savunma oyuncusu Tomas Sivok, Dinamo Kiev karşısında sarı kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek ve Maccabi Tel Aviv ile deplasmanda yapılacak karşılaşmada forma giyemeyecek.

Çek futbolcu, deplasmanda yapılan Stoke City ve Dinamo Kiev maçlarında sarı kart görmüştü.
Ukrayna ekibinde ise ceza sınırında bulunan Denys Garmash ve Lukman Haruna sarı kart görmeleri halinde, Stoke City ile deplasmanda yapılacak karşılaşmada oynayamayacak.

-Egemen ve Veli doğum günlerinde sahaya çıkacak-


Aynı gün doğan futbolcuları ile dikkati çeken Beşiktaş'ta, 3 Kasım doğumlu Egemen Korkmaz ile Veli Kavlak, doğum günlerinde Dinamo Kiev karşısına çıkacak.

3 Kasım 1982 doğumlu Egemen 29, 3 Kasım 1988 doğumlu Veli ise 23. yaş gününü kutlayacak.

Bu arada, siyah-beyazlılarda aynı gün doğan 31 Ekim 1976 doğumlu Guti Hernandez ile 31 Ekim 1979 doğumlu Simao Sabrosa'nın doğum günü de iki gün önce yapılan antrenman öncesi kutlanmıştı.

-Sakatlar- 

Beşiktaş'ta sakatlıkları süren Rüştü, Ekrem ve İbrahim Toraman bu karşılaşmada da takımdaki yerlerini alamayacak.

Bu üç futbolcunun yanı sıra, Sivasspor maçında rahatsızlanan ve tedavi olduğu hastaneden çıkan İsmail Köybaşı'nın da forma giymesi zor görünüyor.

Öte yandan, hastalığı geçen Aurelio, Dinamo Kiev karşısında takımdaki yerini alabilecek.

-Puan durumu-

Beşiktaş'ın bulunduğu E Grubu'nda üçüncü maçlar sonunda oluşan puan durumu şöyle:

  Takımlar               O G B M A Y P
1-Stoke City           3  2 1 - 6 2 7
2-Dinamo Kiev        3  1 2 - 3 2 5
3-Beşiktaş              3  1 - 2 6 4 3
4-Maccabi Tel Aviv  3  - 1 2 2 9 1