Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’i makamında ziyaret eden Bayrampaşa Arama Kurtarama (BAYRAK) Ekibi, göreve hazırız mesajı verdi.
Bayrampaşa’da olası afetlere müdahale etmek amacıyla kurulan BAYRAK Ekibi, Başkan Atila Aydıner’i makamında ziyaret etti. Ekip, arama ve kurtarma alanındaki çalışmaları hakkında Başkan Aydıner’e bilgi verdi.

“HER TÜRLÜ AFETE HAZIRLIKLI OLMALIYIZ”

BAYRAK’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti diler getiren Başkan Aydıner, “Doğal afetlere ne zaman nerede yakalanacağımızı kestirmek oldukça güçtür. Birey, toplum ve millet olarak her türlü afete karşı hazır olmak durumundayız. Acil durumlar için Kaymakamlığımız, Belediyemiz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, İstanbul Kalkınma Ajansı ile İsmail Erez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bir araya gelerek Bayrampaşa Arama Kurtarma (BAYRAK) Ekibini kurduk. Bu ekip ilçemizdeki herhangi bir afete anında müdahale edecek donanıma sahip. Okul ve mahallelerdeki eğitimler yoluyla da halkımızı afetlere hazırlık ve afet sonrası yapacakları konusunda bilgilendirmeyi amaçlıyoruz” dedi.