Bayrampaşa Belediyesi, Altıntepsi Mahallesi’nde kamulaştırılan 6 binayı törenle yıktı. Alana 3 katlı 150 araç kapasiteli zemin altı otopark, park, sosyal tesis ve kulüp binası yapılacak.

Bayrampaşa Belediyesi ‘ileri belediyecilik’ projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Altıntepsi Mahallesi Merkez Camii arkası ile Ordu Caddesi ve Mektep Sokağa cepheli kamulaştırılan 6 bina törenle yıkıldı. Törene AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Cemil Yıldız, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mevlüt Bulut, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karaali, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yıkımın tamamlanmasının ardından yaklaşık bin 500 metrekarelik alanın altına 3 katlı 150 araç kapasiteli otopark, üstüne park ve sosyal tesis yapılacak. Ayrıca projede Altıntepsi Spor Kulübü binası da yer alacak.

Törende konuşan Başkan Atila Aydıner, “Söz verdiğimiz gibi ileri belediyecilik projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Altıntepsi Mahallemize altın değerinde bir hizmet sunacak olmanın gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Hizmet aşkıyla yürüdüğümüz yolda bizlerden desteğini esirgemeyen değerli Altıntepsi Mahallesi sakinlerimize, değerli halkımıza ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Yapımı tamamlandığında Altıntepsi Mahallemize nefes aldıracak bu alanın mahallemiz ve halkımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Konuşmasının ardından iş makinesinin koltuğuna oturan Başkan Aydıner, yıkım makasıyla ilk yıkımı gerçekleştirdi.

Yıkım Öncesi Aşure Dağıtımı

Bayrampaşa Belediyesi, Altıntepsi Merkez Camii önünde 5 bin kişiye aşure dağıttı.