Bayrampaşa’nın güvenliği ve huzuru için Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Belediye Başkanı Atila Aydıner ile İlçe Emniyet Müdürü Murat Turhan ve diğer yetkililer toplantıda bir araya geldi.

Huzur Toplantısı’nda ilçenin güvenliği enine boyuna masaya yatırıldı.

Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği ‘Huzur Toplantısı’ Adapark’da yapıldı. Bayrampaşa’nın güvenliğinin tüm yönleriyle masaya yatırıldığı toplantıya Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Kemal Oğuz Kıdıl, Bayrampaşa Emniyet Müdürü Murat Turhan, Bayrampaşa Milli Eğitim Müdürü Abdülaziz Yeniyol, Bayrampaşa Müftüsü İzzet Şener, belediye başkan yardımcıları, siyasi partilerin temsilcileri ve muhtarlar ile çok sayıda sivil toplum kuruluşu ve vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını Emniyet Müdürü Turhan’ın yaptığı toplantıda Başkan Atila Aydıner, “Güvenlik noktasında emniyet birimlerimiz ile koordineli hareket ediyoruz. Bayrampaşa’mızın huzuru, güvenliği ve rahatı için çalışıyoruz. İlçemizin güvenlik açıklarını öğrenmek ve konuyla ilgili önlem almak için STK’lar ile ve halkımızla sürekli istişare ediyoruz. Güvenliğin ve huzurun sağlanması için görev ve sorumluluk alan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.