Spora ve sporcuya büyük destek veren Bayrampaşa Belediyesi, ilçedeki amatör spor kulüplerinin gelişmesine katkı sunmak amacıyla futbol ve basketbol branşlarında başarılı olan kulüpleri düzenlenen törende ‘nakdi yardım çeki’ ile ödüllendirdi. Kulüp başkanları ödüllerini Başkan Atila Aydıner’in elinden aldı.

Çok sayıda spor tesisini hizmete sunan ve amatör spor kulüplerine düzenli olarak malzeme yardımı yapan Bayrampaşa Belediyesi, amatör spor kulüplerini bu kez de ‘nakdi yardım çeki’ ile ödüllendirdi. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in ev sahipliğinde Semih Erden Spor Salonu’nda düzenlenen ödül törenine Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Kemal Oğuz Kıdıl, Bayrampaşa Milli Eğitim Müdürü Abdülaziz Yeniyol, spor kulüplerinin başkan ve yöneticileri ile sporcular katıldı.

“KULÜPLERİMİZE DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Ödül töreninde konuşan Başkan Atila Aydıner, “Biz Bayrampaşa’mızdaki amatör spor kulüplerimize 21 yıldır malzeme yardımı yapıyor ve lojistik destek veriyoruz. Spor kulüplerimizin gelişmesine ve büyümesine katkı sunmak amacıyla, başarılarına göre, onları bu kez de ‘nakdi yardım çeki’ ile ödüllendiriyoruz. Böyle bir desteği amatör spor kulüplerine vermekten bir belediye başkanı olarak son derece mutlu olduğumu ifade ediyorum. Sevinçliyim, çünkü gençler bizim geleceğimiz. Onların sportif faaliyetlerde bulunması lazım, enerjilerini sahalara yansıtmamız lazım. Amatör düzeyde yetişen sporcular ileride profesyonel düzeyde oynayarak ilçemizi ve ülkemizi temsil edecek olan kişilerdir. Kulüplerimizin başarısı sayesinde Bayrampaşa sporun da merkezi haline geldi. Gördüğünüz gibi evlatlarımızın hepsi burada. İnşallah bu çocuklarımızla beraber Bayrampaşa’yı gelecek güzel günlere taşımayı sürdüreceğiz ve kulüplerimize destek olmaya devam edeceğiz” dedi.



“BAŞKANIMIZ AYDINER’E TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Verilen destekten çok memnun olduklarını söyleyen kulüp başkanları da “Bayrampaşa Belediyesi amatör spor kulüplerine desteğini hiçbir zaman esirgemedi, esirgemiyor. Bu bizi çok mutlu ediyor. Bayrampaşa Belediyesi spora, gençliğe son derece özen gösterip, önem veriyor. Bizlere sahip çıkıyor. Bize destek veren Belediye Başkanımız Sayın Atila Aydıner’e ve çalışma ekibine çok teşekkür ediyoruz.” diyerek düşüncelerini dile getirdiler.



ÖDÜL ALAN SPOR KULÜPLERİ

FUTBOL BRANŞI

Altıntepsi Spor Kulübü 16,000.00 TL
Altınaslar Spor Kulübü 8,000.00 TL
Bayrampaşa Demir Spor Kulübü 12,000.00 TL
Bayrampaşa Teknik Spor Kulübü 10,666.67 TL
Cevatpaşa Spor Kulübü 9,333.33 TL
Muratpaşa Spor Kulübü 5,333.33 TL
Tuna Spor Kulübü 21,333.33 TL
Kartaltepe Spor Kulübü 13,333.33 TL
Gürzafer Spor Kulübü 12,000.00 TL
Çankırı Maaruf Spor Kulübü 6,666.67 TL
Yıldırım Bosna Spor Kulübü 13,333.33 TL
İstanbul Giresun Spor Kulübü 5,333.33 TL
Terazidere Spor Kulübü 12,000.00 TL
İstanbul Bafra Spor Kulübü 12,000.00 TL
Bayrampaşa Doğan Spor Kulübü 8,000.00 TL

BASKETBOL BRANŞI

Sancak Spor Kulübü 10,666.67 TL
Bayrampaşa Atletik Spor Kulübü 4,000.00 TL