Giresun il merkezinde dün yeni bir cafe açıldı. Açılış kurdalesini Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu kesti. İlimizde her geçen gün hizmet sektöründe yeni bir işletme faaliyete geçmektedir; bu nedenle bir cafe açılışının haber değeri ilk etapta bir anlam ifade etmeyebilir. Ancak bu cafe başka bir cafe... 

Giresun'un en önemli caddesine komşu olduğu halde pek kimsenin geçmediği ve farketmediği bir sokağa hayat veren bir cafe bu: Fiskos Cafe, nam-ı değer Şemsiyeli Cafe.

Gazi caddesinden debboy istikametine çıkarken üzeri rengarenk şemsiyelerle bezenmiş, altında yemyeşil bir zemin, şık masa takımları ve özenle tasarlanmış iç mekanıyla bizlere göz kırpıyor Fiskos Cafe.

Daha şimdiden sosyal medya ve diğer sanal ortamlarda binlerce Giresunlunun merak ve beğeniyle bahsettiği Fiskos Cafe, şehrin ortasında bahçe huzuru veren,  lezzetli yemekler yiyip, çay ve sohbet keyfi yaşatan cazip bir mekan.

Dün Belediye başkanmız Sayın Kerim Aksu tarafından açılışı yapılan Fiskos Cafe, Giresun'un sokaklarına hayat vermek için yerel yöneticiler ve işletmecilere ilham vermektedir.

Cafenin işletmecisi Tanju Yel, Giresun'un marka değerine katkı sağlayacak büyük bir projenin ilk adımı olarak değerlendiriyor Fiskos Cafeyi...ve ekliyor: İşletme bünyesinde yakın zamanda farklı sokaklara farklı projelerle hayat vermek istiyoruz.