Giresun il merkezi, ilçe ve köylerinde yoksulluğun önlenmesi konusunda kişi ve kuruluşları bir araya getiren Deniz Yıldızı Derneği, İstanbul’daki yardımseverleri Üsküdar Belediyesi Sosyal Tesislerinde buluşturdu. 



Deniz Yıldızı Derneğinin geleneksel hale getirdiği yemekli programın altıncısı gerçekleştirildi. Açılış konuşmasıyla başlayan program Başkan Emine Acar, Federasyon Başkanı Hasan Turan, Giresun Eski Valisi Dursun Ali Şahin ile devam etti. Programda derneğe katkılarından Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Bahat Hastaneleri Reşat Bahat, Özyıldız Yangın Mehmet Özyıldız, Kayserili işadamı Orhan Veli Uzunlu, Eynesil Federasyon Başkanı Mehmet Hayta’ya plaket verildi. Üsküdar Belediyesi Sosyal Tesislerinde yapılan yemekli programa Giresun Eski Valisi Dursun Ali Şahin, Giresun Dernekler Federasyon Başkanı Hasan Turan, Yardımcıları Mehmet Kuğu,İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (İSEDER) Eyüp Şube Başkanı Mustafa Şeker, Coşkun Çalık, Türkiye Kıbrıs İlişkileri Genel Başkanı Ruşat Aydoğan, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Aydın adına Nazmi Güler, Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Arif Dede, işadamları Engin Güner, Hüseyin Usta, Eyüp Combaş, Orhan Veli Uzunlu, Metin Koç adına eşi Gülten Koç, Akın Bebek, Remzi Coşkun, İbrahim Karadeniz, Murat Kaplan, Bilal Kır, Turan Firar, Ahmet Balık, Ercüment Sezgin, İbrahim Cırıt, Avukatlar Ersel Kahyaoğlu, Ahmet Dikbaş, Mali Müşavir İbrahim Balcıoğlu, STK yöneticilerinden Cemil Kızıltaş, Fahrettin Henden, Fatih Dönmez, Halil Yalman Portakal, Ömer Uzun, Oktay Canikli, siyasilerden Sebahattin Kayas ve Ahmet Demiray, İdris Günaydın hoca, Gebze’den, Bursa’dan, Giresun’dan gelen konuklar ve çok sayıda yardımsever katıldılar. 



Programda konuşan Giresun Eski Valisi Dursun Ali Şahin "Görev yaptığım 2-3 sene içinde çok sevdiğim insanlarla tekrar bir arada olmak mutluluk verici bir şey. Derneğimizin topladığı her kuruşun yerli yerinde harcandığına bizzat şahidim. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" dedi. Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan ise “Geçen yıl giydirdiğimiz 300 çocuktan sonra bu yıl hedefimiz 500 çocuk. Arkadaşlarımın da yardımıyla bu hedefi geçeceğimize inancım tam" dedi.



Deniz Yıldızı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emine Acar, “Sizlerden aldığımız emanetleri ekranlardan da gördüğünüz gibi ihtiyaç sahibi insanlarımıza canla başla ulaştırmaya çalışıyoruz. Altıncısını gerçekleştirdiğimiz bu programa katkı ve katılımlarından Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Giresun Dernekler Federasyon Başkanı Hasan Turan, Yönetim Kurulu Üyesi Coşkun Çalık, derneğimizin İstanbul’daki yöneticileri İhsan Yüksel, Halil Kütük, Aydın Kömürcü, Cemil Kızıltaş, Abdullah Akgün, Gülten Koç ve emeği geçen herkese ihtiyaç sahibi insanlarımız adına çok teşekkür ediyorum” dedi.