İçişleri Bakanlığı'nın son valiler kararnamesiyle Antalya Valiliği görevine atanan Vali Sebahattin Öztürk, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'a veda ziyaretinde bulundu.

Vali Sebahattin Öztürk, veda ziyaretlerini sürdürüyor. Vali Öztürk, Palandöken Belediye Başkanı Bulutlar'ı makamında ziyaret edip, veda etti. Vali, Erzurum'un ülke tarihinde her zaman farklı ve önemli yeri olduğunu dile getirdi. Görev süresi içerisinde kurum ve kuruluşlarla uyum içerisinde çalıştıklarını ifade eden Öztürk, "Erzurum, her zaman ayrıcalıklı bir şehir olmuştur. Bu ayrıcalıklı şehre hizmet etmek elbette güzel bir duygu. Görev süremiz içerisinde iyi, güzel ve anlamlı hizmetlerimiz olduğunu düşünüyorum. Bu hizmetlerimizin yanı sıra kurumlar arası uyum çerçevesinde Palandöken Belediyesi'yle her zaman uyum içerisinde olduk. Bana göre Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ilçe ve Erzurum için bir şanstır. Yaptığı hizmetler hiç de küçümsenecek hizmetler değil. Engelsiz Yaşam Merkezi, Hanımlar Çarşısı, Kültür Merkezi, Kapalı Spor Salonu gibi birçok çalışma yapmış. İnsani olarak da çok iyi, sıkı bir dostluğumuz olmuştur.” dedi.

Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ise Vali Öztürk'le uyum içerisinde çalıştıklarına işaret ederek, "Sayın valimizle çalıştığımız süre içerisinde güzel ve uyum içerisinde şehre hizmet ettiğine şahitlik yaptık. Kendisi ülkesini, milletini seven iyi bir devlet adamı. Antalya çok şanslı bir şehrimiz, çünkü valimiz değerli bir insan, kıymeti bilinmeli.” diye konuştu.

Ziyaret sonunda Bulutlar, hizmetlerinin anısına Vali Öztürk’e ebru tablosu ve Beyazşehir Palandöken Dergisi'nin ciltlerini hediye etti.