Siirt Valisi Musa Çolak, Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde İl Emniyet Müdürü Recep Güven, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Cumali Aslancan ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Vali Çolak’ı makamında ziyaret eden emniyet mensupları, Vali Çolak’ a çiçek takdim ederek, kendilerine vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti. Çolak, "Polis Teşkilatının, vatandaşların huzur ve güveninin sağlanması, temel hak ve özgürlüklerin ön planda tutularak toplumun barış ve huzur içinde yaşamasının sağlanması gibi önemli görevleri yerine getirdiğini ifade etti. Görevini yaparken önceliğiniz, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğü ile milletimizin birlik ve beraberliğini korumaktır. Polis teşkilatı bu görevini geçen 167 yılda başarı ile yerine getirmiştir." dedi.

İl Emniyet Müdürü Recep Güven ise Siirt Polis Teşkilatı'nın 'insan odaklı' çalıştığını ifade ederek, halka yönelik hizmetlerin sağlıklı bir ortamda gerçekleştirilebilmesi için asayişten kaçakçılığa, örgütlü suçlardan trafik olaylarına kadar 24 saat esasına dayalı olarak büyük bir sorumluluk anlayışı içinde çalıştıklarını söyledi.