Turhal Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu, Kral Düğün Salonu'nda yapıldı. Şahin Alparslan yeniden başkanlığa seçildi.
    Genel Kurul'da konuşan Şahin Alparslan, katılım ve desteklerinden dolayı meslektaşlarına teşekkür ederek, yeni dönemde daha aktif çalışarak çalışmalarına hız vereceklerini kaydetti.
    Bütün sıkıntı ve sorunları birlik ve beraberlik içinde çözeceklerini ifade eden Turhal Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Şahin Alparslan, “Çalışmalarımızı birlikte danışarak çözeceğiz. Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin.” dedi.
    Genel kurul toplantısına Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Koç, Tokat Esnaf Kefalet Koop. Başkanı A. Hamdi Aydoğan, Turhal Yeni Nakliyeciler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Alaattin Çitil, Turhal Şoförler ve Otomobilciler Oda Başkanı Recai Arslan, Turhal Giyim Mensucat ve Deri Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Taş, oda başkanları, dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
    Turhal Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin yeni yönetiminde Nurettin Çitil, Şahin Alparslan, Alaattin Dişli, Veli Kara, Mustafa Güngör, denetim kurulunda ise Ali Engin ve Yusuf Özsoy yer aldı. Genel kurul toplantısı, yapılan plaket töreni ile son buldu.