AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlarla konserde bir araya geldi. Başta partinin il ve ilçe kadın yöneticileri ile yönetim kurulu üyeleri olmak üzere tüm davetliler, Ali Turaç'ın şarkılarıyla coşup gönüllerince eğlenirken unutulmayacak bir gün geçirdiler. Milletvekili Gürkan, çalınan hareketli müzik eşliğinde kadın hemşehrileriyle birlikte piste çıkarak oynadı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan AK Parti Karaisalı ilçe Başkanı Ünal Işık, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar günü kutladı. Başkan Işık, “Kadın, siyasetin kollarında değil, gövdesinde olmalıdır. Kendisine sağlanan her türlü eğitim imkanlarından yararlanan Türk kadını, bir ana olarak kültürlü ve sağlıklı nesiller yetiştirme görevini yerine getirirken, iş hayatında da mensup olduğu meslek dalının zirvesine ulaşmaya, içinde bulunduğu topluma bu yönde de faydalı olmaya çalışmaktadır” dedi.

TÜRK KADINI ÖNEMLİ İZLER BIRAKIYOR

AK Parti Milletvekili Fatoş Gürkan’da hükümetin kadınlara yönelik yaptığı hizmetleri anlattı. Gürkan, Türk kadınının tarihin her döneminde eşi, ailesi, ülkesi ve milleti için yaptığı fedakarlıklarla daima en üst değere layık olduğunu belirtirken, “Türk kadınları toplum hayatımızda önemli izler bırakmaktadır. Türk kadınının birçok alanda başarılı olduğu da bir gerçektir. Sahip olduğu yüksek erdem ve sorumlulukla bugünümüz ve yarınımız için tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü bir kez daha en içten duygularımla tebrik ediyorum" diye konuştu.

Yaklaşık bin kişinin katıldığı Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde ünlü sanatçı Ali Turaç, söylediği şarkılarıyla misafirleri doyasıya eğlendirdi. AK Partili hanımlar, özel gecede gönüllerince oynayıp eğelenerek stres attı. Milletvekili Fatoş Gürkan, yaklaşık 2 saat süren konser sonunda sanatçı Ali Turaç’a çiçek verdi.