AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Sosyal İşler Başkanlığı üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Venhar Pakırdaşı ile birlikte, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebeti ile Kayseri Bedensel Engeliler Gençlik ve Spor Kulübü ile Türkiye Fiziksel Engelliler Federasyonu'nu ziyaret etti.

Heyet ilk olarak, Kayseri Bedensel Engelliler Spor Kulübü'nü ziyaret etti. Ziyarette konuşan AK Parti Sosyal İşler Komisyon üyesi Aysen Okur, "Engelliler Haftası nedeniyle sizleri ziyaret edip, sorunlarınızı ve sıkıntılarınızı dinleyip, çözüm noktasında neler yapabiliriz bunun için buradayız. Ayrıca Türkiye Ampute Süper Ligi'nde gösterdiği başarı ile ligi üçüncü bitiren, Kayseri Bedensel Engelliler ve Gençlik Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı'nı da kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz." dedi.

Kayseri Bedensel Engelliler ve Gençlik Spor Kulübü Başkanı Faruk Şahin'den ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları söyledi: "Bizim diğer engelli derneklerden farkımız spor kulübü olmamız. Yapmış olduğumuz iş, engelli arkadaşlarımızı spor ile rehabilitasyonu, akabinde de bu süreç içerisinde kendini sporla başarılı olduğunu ifade eden insanları bu şekilde yönlendiriyoruz. Derneklerin görevleri biraz daha farklı, onların işleri yıl içerisine yayılabilen işler. Ama bizim ki ise sezonluk ve somut işler olduğu için biraz daha farklı çalışıyoruz. Bu dernek, 2006 yılında kurulmasına rağmen bu sezona kadar bürokrasi ve sizler gibi değerli insanlar bazın seyirci kitlesi bulamamıştır. Demek ki bizler sizlere bir güven vermişiz ki, sizlerde bunun karşılığında bizlere desteğiniz esirgemediniz. İnşallah bundan sonra da birlikte daha güzel başarılara imza atacağız." şeklinde konuştu.

Heyet daha sonra, Türkiye Fiziksel Engelliler Federasyonu'nu ziyaret ederek, Genel Sekreter Sabiha Dursun ve Basın Yayın Sorumlusu Ersin Çimen'den dernek çalışmaları hakkında bilgi alarak, Engelliler Haftası'nı kutladı.