Sultangazi Belediyesi, ilçeye vizyon kazandıracak projeleri hızla hayata geçiriyor. Vizyon projeler arasında yer alan Sultangazi Belediye Hizmet Binası ve Nikah Salonu’nun temeli, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ın katılacağı törenle atılıyor. Uğur Mumcu Mahallesi’nde yükselecek Belediye Hizmet Kompleksi, toplam inşaat alanı 75 bin 864 metrekare olarak projelendirildi.


Sultangazi’yi marka şehir yapacak projeler bir bir hayata geçiyor. Sultangazi Belediyesi tarafından planlanan vizyon projeler arasında bulunan Sultangazi Belediyesi, Belediye Hizmet Kompleksi’nin temelini törenle atıyor.

Belediye Kompleksinin temel atma törenine Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, milletvekilleri, üst düzey protokol ile pek çok davetli katılacak.

Uğur Mumcu Mahallesi’nde toplam inşaat alanı 75 bin 864 metrekare olarak yükselecek Belediye Hizmet Kompleksi 4 bölümden oluşuyor:

HİZMET BİNASI
Hizmet binası 11 bin 500 metrekare kullanım alanına sahip olacak. Sultangazi’yi yansıtan çağdaş mimari tasarımıyla yükselecek hizmet binasında daha nitelikli hizmetler sunulacak.

İDARİ BİNA
5 bin 882 alana sahip olacak idari binası ilçeye yeni bir vizyon kazandıracak.

NİKAH SALONLARI
Nikah Salonları binası 8 bin 16 metrekare kapalı alanı kapsıyor. Binada 3 nikah salonu ile fuaye alanları bulunuyor, bu binanın en üst katı ise düğün salonu olarak hizmet verecek.

ZEMİN ALTI OTOPARKLAR
Zemin altı otoparklar 50 bin 414 metrekare kapalı alandan oluşuyor. 3 kattan oluşan otoparklar ilçenin kapalı otopark ihtiyacına cevap verecek.


PROGRAM

Tarih :09 HAZİRAN 2012 CUMARTESİ

Yer :Uğur Mumcu Mahallesi Atatürk Bulvarı

Saat :14.30