Sultangazi Belediyesi, muhtarlar ve PTT yetkilileriyle biraraya geldi. Görüş, öneri ve taleplerin değerlendirildiği toplantıda Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, ilçeye yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

Sultangazi Belediyesi, mahalle muhtarları ve PTT İstanbul Müdürlük yetkilileriyle biraraya geldi. Cebeci PTT İlçe Müdürlüğü’nde düzenlenen kahvaltılı toplantıya Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, Belediye Başkanı Cahit Altunay, İstanbul PTT Başmüdür Yardımcısı M. Talat Akalın, PTT İlçe Müdürü Metin Gavaz, Sultangazi Muhtarlar Derneği Başkanı Bayram Döğer, mahalle muhtarları ile PTT çalışanları katıldı.

 

Programda konuşan İstanbul PTT Başmüdür Yardımcısı M. Talat ve Muhtarlar Derneği Başkanı Bayram Döğer, ilçedeki eksikliklerin giderilmesinde bu tür toplantıların önemine vurgu yaptılar.

 

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ise yaptığı konuşmada belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. İlçenin gençliğini sportif ve kültürel faaliyetlere yöneltmek amacıyla çalışmalar yapıldığını kaydeden Başkan Altunay,  sözlerini şöyle sürdürdü:

 

 “Kültür Merkezleri ve Mahalle Hizmet Tesislerimizle gençlerimizin sinema, tiyatro ve spor alanında beklentilerine cevap oluyoruz. Kent Ormanı ve parklarımızda çocuklarımızın keyifli vakit geçirmelerini sağlayacak alanlar oluşturduk. Buz pistiyle her yaş grubunun eğlenmesini sağlarken çevre bilincini de geliştiriyoruz” .

 

Toplantı sonunda muhtarlar ilçede faaliyet gösteren kurumlardan talep ve isteklerini dile getirdiler.