“Eyüplüler Olarak Bizler, Memleketimizin Aydınlık Geleceğine Sahip Çıkacağız...”

Ak Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, esnaflarla, vatandaşlarla her ortamda biraraya gelerek istişarelerde bulunmaya devam ediyor. Aydın, Alibeyköy esnafları ile Osmanlı Parkı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe katıldı.

Seçim kampanyası sürecinde gerçekleştirdiği çalışmalardan ve projelerinden söz eden Remzi Aydın, “Yerel seçimler öncesi ülkemizde yaşanan karanlık oyunların farkındasınız. Ama Eyüplüler olarak bizler, memleketimizin aydınlık geleceğine sahip çıkacağız. Evladımızın geleceğine, sadece millete hizmet için çalışan Ak Partimize, Sayın Başbakanımıza sahip çıkacağız bundan kimsenin hiç şüphesi olmasın” dedi.

Tarihin tekerrürden ibaret olduğunu ve daha önce de başarılı hükümetler zamanında içerden ve dışardan karanlık güçlerin harekete geçtiğini belirten Aydın, sözlerini şöyle sürdürdü: “Rahmetli Menderes’in 1950’den sonra milletimiz için yaptığı hayırlı hizmetleri hepimiz biliyoruz. Bu hizmetlerinden dolayı bir takım dahili ve harici düşmanların onu devirerek şehit ettiğini biliyoruz. Bir başka kahraman, bir başka millet ve hizmet aşığı merhum Turgut Özal da bugün dahi karanlık kalan bir ölümle bana göre şehit olmuştur. 28 Şubat sürecinde de rahmetli Necmettin Erbakan hocamızı teğet geçen bir hamle var. Akabinde nasıl bankaların hortumlandığını, nasıl milletin paralarının çalındığını, çar çur edildiğini hepiniz biliyorsunuz. Ve nihayet Recep Tayyip Erdoğan. 10 yıldır nereden nereye geldiğimizi hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Dünyanın en büyük havaalanını, kanalını, tünellerini yapacak hale geldik. Bu gelişmeler Adnan Menderes’te, Turgut Özal’da olduğu gibi birilerini rahatsız ediyor. Ama yedirtmeyeceğiz. 30 Mart bunun için önemli. Sayın Başbakanımıza yapılan, Ak Parti anlayışına yapılan saldırılara son vermek için 30 Mart’ta sandık başına gideceksiniz.Biz millete hizmet için hiç durmadan çalışacağız, durmak yok, yola devam.”