Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören 73 yaşındaki ünlü müzisyen Attila Özdemiroğlu bu sabah hayatını kaybetti.
Ünlü sanatçı Attila Özdemiroğlu'nun ölüm haberini alarak hastaneye gelen yapımcı İzzet Öz, "Başımız sağ olsun. Sevgili Attilamızı yarın ikindi namazı sonrasında Levent Camii'nden uğurlayacağız" dedi.

"BERABER ÇOK GÜZEL GÜLDÜK, EĞLENDİK"

Özdemiroğlu'nun vefatı sanat dünyasını yasa boğdu. Ünlü müzisyenin yakın dostlarından olan yapımcı İzzet Öz hastanede gazetecilere yaptığı açıklamada, "Ani olmadı. Aslında Attila her zaman o kadar doluydu ki; birkaç gün önce yine hastanedeydik. Hatta benim üzerimde bu t-shirt vardı. Yanında da bir tane klavyesi vardı. Beraber çok güzel güldük, eğlendik. Hep müzikle doluydu. Benden ayrılırken son cümlesi 'İzzetciğim daha yapacak çok şeyler var'. Attila Türkiye'de müzik anlamında çok büyük katkılarda bulunmuş, çok önemli bir insandır. Çok önemli bir müzik adamıdır. Her bakımdan bize çok yollar göstermiştir. Başımız sağ olsun. Sevgili Attilamızı yarın ikindi namazı sonrasında Levent Camii'nden uğurlayacağız" diye konuştu.

HASTANENİN AÇIKLAMASI

Öte yandan hastaneden Atilla Özdemir'in ölümüyle ilgili yazılı açıklama yapıldı. Başhekimlikten yapılan açıklamada, "Ünlü söz yazarı ve bestekar Mehmet Attila Özdemiroğlu, 2014 yılından beri yakalandığı akciğer kanseri nedeniyle hastanemiz yoğun bakım ünitesinde tedavi görmekteyken çoklu organ yetmezliğiyle doktorlarımızın yaptığı tüm tıbbi müdahaleye rağmen sabah saat 09.30'da hayatını kaybetmiştir" denildi.