İstanbul Beşiktaşta’da yönetmenliğini Mahmut Kaptan'ın yaptığı 'Kafes' filmi, MHP'li ve ülkücülerin katıldığı gala ile seyirciyle buluştu. Filmi izleyenler gözyaşlarına boğuldu.

Kafes filminin düzenlenen gala gecesine İstanbul MHP Milletvekili adayları: Nurhan Toğuç, Sevgi Vardarlı İnal, MHP İlçe Başkanları, Büyük Osmanlı Derneği Başkanı Bayram Demir Gençlik Kolları Başkanı Soner İbiç ve çok sayıda vatandaş filmi izlemek için sinemaya geldiler.

MHP Eyüp İlçe Başkanı Halil Feyizoğlu yaptığı açıklamada;
Filmi izleyince çok duygulandım. Milliyetçilerin ülkücülerin vatan için nasıl canlarını feda ettilerini,nasıl zulün işkence gördüklerini gözler önüne seriyor. Kafes filmi bir neslin dramına tanıklık eden, onların mücadelesini gündeme taşıyan önemli bir yapımdır.

1980 ihtilali sonrasında Türk milliyetçilerinin Mamak işkencehanelerinde maruz kaldığı o insanlık dışı muameleleri yeni neslin tanınmasına anlamasını sağlayacaktır” dedi.

Feyizoğlu Cuma günü vizyona giren filme seyirciden büyük ilgi olduğunu belirterek, Bu tür filmler gençlerimizin geleceğine ışık tutacaktır; açıklamasında bulundu.