30 Mart Yerel Seçimleri’nde Bağcılarlı seçmenin 242.245 oyunu alarak 3’üncü dönem Belediye Başkanlığı görevine layık görülen Başkan Çağırıcı, aynı zamanda 9’u büyükşehir olmak üzere 59 il belediyesinden de fazla oy aldı. Bağcılar Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen tören sırasında AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk, ilçe muhtarları ve çok sayıda partili Başkan Çağırıcı’yı yalnız bırakmadı. Çağırıcı burada yaptığı konuşmada, 85 günlük seçim maratonu sonunda Bağcılar kazandı. Öncelikli hedeflerinin tüm Bağcılarlı hemşehrilerinin gönüllerine girmek olduğunun altını çizen Çağırıcı, “Hamdolsun, Bağcılarlıların yüzde 90’ı Belediyemizden memnun. Bu memnuniyetin sandığa yansıdığına inandığını vurgulayan Çağırıcı, kardeşçe bir seçim süreci yaşadıklarını da ifade ederek şöyle konuştu:

“İlçemizdeki seçim sürecinde güzel bir şekilde çalışan tüm parti teşkilatlarına teşekkür ediyorum. Bağcılar’da kardeşlik ve dostluk kazandı.” şeklinde konuştu.

Seçim sonucunda 38’i AK Parti ve 7’si de CHP’den olmak üzere 45 belediye meclis üyesinin de belirlendiğini kaydeden Çağırıcı, sözlerini şöyle tamamladı:

“Kardeşçe bir seçim sürecine şahit olduk. Hiçbir şaibeye meydan vermeden yaşanılan bu süreç için ilçemizdeki tüm partilere ve özellikle İlçe Seçim Kurulu Başkanımız Sayın Metin Özkan’a şükranlarımı sunuyorum.

BAŞKAN ÇAĞIRICI’YI YALNIZ BIRAKMADILAR


Törenin sonunda İlçe 1.Seçim Kurulu Başkanı Metin Özkan, Çağırıcı’ya mazbatasını sundu. Özkan, 30 Mart Yerel Seçimleri’nde Bağcılar’da en çok oyu alarak Belediye Başkanlığı görevini kazanan Başkan Çağırıcı ile belediye meclis üyelerini kutladı. Mazbatasını aldıktan sonra duygularını Bağcılarlılarla paylaşan Çağırıcı da, “Bu güzelliği halk yazdı. Bundan sonraki nesiller de okuyacak.” dedi. Tören sonunda toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.

Törene AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk’ün yanı sıra yeni Bağcılar İlçe Seçim Kurulu Hakimleri Hayri Özdal, Rıza Cantepe ile Kadri Murat Onar, yeni seçilen Belediye Melis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda Bağcılarlı katıldı.