Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediye personeliyle düzenlenen tanışma toplantısında bir araya geldi. Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda Beylikdüzü’nü değerine kavuşturmak için çok çalışacaklarının altını çizen Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Beylikdüzü’nü İstanbul’un en nitelikli ve güzel ilçesi yapacağız. Gurur duyacağımız işleri birlikte yapacağız. Ben sabahın erken saatlerinden akşamın geç saatlerine kadar çalışacağım. Sizlerden de azami performans bekliyorum” dedi.

Yeni seçilen Belediye Meclis üyelerinin de tanıtıldığı toplantıda, personele, “Sizler benim çalışma arkadaşlarımsınız” diye hitap ederek ekip olmanın önemine vurgu yapan Başkan Ekrem İmamoğlu, “Ben sizin patronunuz değilim. Çalışma arkadaşınızım. Birbirimize saygı duyacağız. Birbirimizin eksiklerini kapatacak insanlar olacağız” diye konuştu.

“Kimsenin ekmeğiyle uğraşmayız” diyen Başkan İmamoğlu, “Bizim niyetimiz bu ilçede daha çok vatandaşımız ekmek yesin, ekmeğinden olsun değil. Kimsenin giyimi kuşamı, yaşamı bizi ilgilendirmez.Sakın bunlara taviz vermeyin. Biz burada herkesin kalbini kazanacağız” vurgusu yaptı.