Beylikdüzü Belediyesi Etkinlik Alanı’nda kitaplarını satması için yer tahsis edilen engelli yazar Erdal Yalçın Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’a kitap hediye etti.

Doğuştan engelli olan 38 yaşındaki yazar Erdal Yalçın, yazdığı kitabın satışını Ramazan Ayı boyunca Beylikdüzü Belediyesi Etkinlik Alanı’nda kendisi için ayrılan yerde gerçekleştirdi. Öykü, şiir, hikaye, tiyatro denemeleri alanında 11 kitap yazdığını, yazdığı eserlerin Cumhurbaşkanlığı’nın oluşturduğu engelli yazarların yazdığı eserlerin bulunduğu kitapta da yer aldığını ifade etti. Üniversiteyi bitirerek, milletvekili olmayı hedeflediğini dile getiren Yalçın, bu şekilde engellilerin yaşadığı sıkıntıların çözümüne de daha çok katkı sağlayacağına inandığını belirtti. Engellilere son yıllardan önemli desteklerin de olduğunu ifade eden Yazar Yalçın, bu desteklerin daha da artmasını istediklerini vurguladı. Beylikdüzü Etkinlik Alanı’nda kendisine kitapseverlerle bir arada olma fırsatı tanıdığı için Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’a da teşekkür eden engelli yazar, Başkan Uzun’a yazdığı kitaplardan hediye etti.

“Vatandaşlar Çok Şanslı”

Birçok belediyenin etkinliğine katıldıklarını belirten Yalçın, hiçbirinin Beylikdüzü’nde düzenlenen etkinlikler kadar düzenli olmadığına dikkat çekti. Beylikdüzü’nde yapılan tüm hizmetlerde de çok ince düşünülmüş detayları fark ettiğini belirten engelli yazar Yalçın, böyle bir belediye başkanına sahip oldukları için hem Beylikdüzü’nde yaşayan engelli vatandaşların hem de ilçe halkının çok şanslı olduğunu söyledi.

Yazarlık Hayatında Başarılar Diledi

Yazar, Erdal Yalçın ile yakından ilgilenen ve kitaplarını kitapseverlere ulaştırabilmesi için yer tahsis ettiklerini belirten Başkan Uzun, vatandaşları da engelli yazarın kitaplarını almaya davet etti. Kendisine hediye edilen kitapları da severek ve isteyerek okuyacağını belirten Başkan Uzun, yazar Yalçın’a bundan sonraki yazarlık hayatında başarı diledi.