Gaziosmanpaşa’da Zafer bayramının 90. yıldönümü binlerce kişinin katıldığı sevilen sanatçı Uğur Işılak’ın verdiği coşku dolu konserle kutlandı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramının 90. yıldönümünü görkemli bir şölenle kutladı.

Binlerce Gaziosmanpaşalının katıldığı Zafer Gecesi, Belediye Bahçesinde kurulu platformda bando gösterisi ve sevilen sanatçı Uğur Işılak’ın verdiği coşku dolu konserle kutlandı.

TÜM FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!



Konserde sevilen eserlerini seslendiren Uğur Işılak büyük beğeni topladı.




Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, “Türk insanının yurdu söz konusu olduğunda neleri başarabileceğinin dünyaya ilan edildiği bu zafer sonucu elde edilen bağımsızlığımıza her koşulda sahip çıkıp, Cumhuriyetimizi tüm nitelikleri ve kazanımlarıyla yaşatmak hepimizin görevi olmalıdır”.



Zafer Gecesi öncesi bir mesaj yayınlayan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Türk insanının yurdu söz konusu olduğunda neleri başarabileceğinin dünyaya ilan edildiği bu zafer sonucu elde edilen bağımsızlığımıza her koşulda sahip çıkmanın hepimizin görevi olduğunu belirterek, “30 Ağustos Zafer Bayramı Türk milletinin şanlı tarihindeki eşsiz kahramanlık ve vatanseverlik destanlarından birisidir. Bu bayramda zaferle kurulan ve Türk milletinin en büyük eserlerinden biri olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin vatanı ve milletiyle birlikte sonsuza kadar hür ve bağımsız yaşaması yönündeki inanç, istek ve idealimizi bir kez daha pekiştireceğiz. 30 Ağustos Zaferi ile Türk Ulusu’nun bağımsız ve özgür yaşama kararlılığının anıtı dikilmiştir. Bu zafer sonucu elde edilen bağımsızlığımıza her koşulda sahip çıkıp, Cumhuriyetimizi tüm nitelikleri ve kazanımlarıyla yaşatmak hepimizin görevi olmalıdır. Türk Milletinin onur abidesi olan bu Zafer Bayramının yıldönümünde başta Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Ulu Önder Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla anıyor, kahraman Türk Ordusu mensuplarının ve tüm Türk milletinin bayramını kutluyorum” dedi.