GAZİOSMANPAŞA’NIN DERDİNİ DİNLEYİP DERTLERE ÇARE OLMAYA GELİYORUZ

Partiye üyelik işlemleri yapan Usta, Küçükköy Meydanı’nda vatandaşlara seslenerek, Küçükköy’ü artık yapacağımız projelerle köy olmaktan çıkararak Küçükkent yapacağımızın müjdesini buradan veriyorum. Destekleri ve ilgileri için vatandaşlarımıza can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Gaziosmanpaşa’da bizim işimiz insana hizmettir. Bizim işimiz gönülleri yapmaktır. Biz Gaziosmanpaşa’da gençlere ve gelecek nesillere daha güzel bir Gaziosmanpaşa bırakabilmek için var gücümüzle çalışacağız. Gerçekleştireceğimiz projeler hem Gaziosmanpaşa’ya hem de diğer ilçelere örnek olacak projeler olacak. Desteğiniz ve dualarınızla Gaziosmanpaşa’yı birlikte değiştireceğiz. Gaziosmanpaşa’mızın giriş ve çıkış yollarına yapacağımız projeler ile marka şehir olma yolunda şehrimizi modern bir görünüme kavuşturacağız. Destek ve hayır dualarını alarak çıktığımız bu yolda yapacağımız hizmetlerde Gaziosmanpaşa’da büyük hizmetlere imza atacağız. Sorunları beraber bulup sorunları istişareyle birlikte çözeceğiz. Desteğinizle Gaziosmanpaşa’ya hizmet için geliyoruz.’ dedi.

Sivil Toplum Kuruluşları’nın temsilcileriyle bir araya gelen Usta, STK temsilcileriyle Gaziosmanpaşa’yı ve yapılan çalışmaları değerlendirerek Gaziosmanpaşa ile ilgili projelerini açıkladı. ‘Bu dönemde ‘Sosyal Belediyecilik’ anlayışımızla vakıflarımızla, derneklerimizle, spor kulüplerimizle, gencimizle, yaşlımızla birlikte kararlar alarak sorunları birlikte tespit ederek Gaziosmanpaşa’yı değiştireceğiz. Vatandaşımızla istişare halinde olup Gaziosmanpaşa’mızı beraber marka bir şehir haline getireceğiz.’ Diyen Usta, Dostluk Meclisi yemeği ile Gaziosmanpaşa Trabzonlular Derneği’nin düzenlediği Karadenizliler Gecesi’ne katılarak Gaziosmanpaşalı ve Karadenizli hemşehrileri ile bir araya geldi.

HALKA HİZMET, HAKK'A HİZMET ANLAYIŞI İLE BU YOLA ÇIKTIK

Burada yaptığı konuşmada ‘Bu dönemde ‘Sosyal Belediyecilik’ anlayışımızla vakıflarımızla, derneklerimizle, spor kulüplerimizle, gencimizle, yaşlımızla birlikte kararlar alarak sorunları birlikte tespit ederek Gaziosmanpaşa’yı değiştireceğiz.’ Diyen Usta, ‘Vatandaşımızla istişare halinde olup Gaziosmanpaşalı kardeşlerimizin fikirlerini talep ve önerilerini dinleyerek Gaziosmanpaşa’mızı beraber marka bir şehir haline getireceğiz. Gaziosmanpaşa’da büyük hizmetlere imza atacağız. Gerçekleştireceğimiz projeler hem Gaziosmanpaşa’ya hem de diğer ilçelere örnek olacak projeler olacak. Bizim için asıl olan bu asil milletin geleceğidir, huzurudur, mutluluğudur. Yapacağımız hizmetlerde insani ihtiyaçlarımızı rahatlıkla karşılayacak modern alanlarımızı birlikte oluşturacağız. Destek ve hayır dualarını alarak çıktığımız bu yolda yapacağımız hizmetlerde Gaziosmanpaşa’da büyük hizmetlere imza atacağız.’ Dedi.
Seçime saatler kala aldığı destekle Gaziosmanpaşa’da rekor bir oy oranına imza atması beklenen AK Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta’nın Gaziosmanpaşa’daki seçimden büyük bir zaferle ayrılması bekleniyor.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ