10 yıllık görev süresiyle Gaziosmanpaşa’da en uzun süre Belediye Başkanlığı yapan ve 30 Mart seçimlerinde kendi isteğiyle başkan adayı olmayarak görevi önümüzdeki günlerde devretmeye hazırlanan Dr. Erhan Erol, düzenlenen özel bir programla personeline veda etti. GOPARK Grand Salon’da gerçekleştirilen yemekli programa, hemen hemen tüm belediye personeli katıldı.

Görevde Yükselme Sınavı sonucu başarılı olan zabıta amiri ve komiserlerine yıldız takma töreniyle başlayan veda yemeğinde, Başkan Erol’un katıldığı 10 yıllık faaliyetlerin fotoğraflarından oluşan ve “Kimler Geldi Kimler Geçti” şarkısı eşliğinde bir barkovizyon gösterisi sunuldu. Belediye personeli adına konuşma yapan Fen İşleri Müdürü Güngör Özkan, Başkan Erol’a çalışanlara verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, yapmış olduğu konuşmada “Burada beni bir kez daha şereflendirdiniz, hepinizden Allah razı olsun. Ben duygusal biriyim, arkadaşlarımdan özellikle böyle bir ortamı organize etmekten kaçının dedim. Ama bunu da yapmamız gerekiyordu, en azından sizlerle son bir kez daha yüz yüze gelmemiz gerekiyordu. Güzel bir 10 yıl geçirdik. Sizlerden çok şey öğrendim. Hem insanlık olarak, hem kurumsallık adına hem teknik olarak çok şey öğrendim. Hep birlikte Gaziosmanpaşa’ya bir şeyler yapmak için mücadele ettik. Neyi, ne kadar yaptığımızı bizden sonraki zaman gösterecek. 10 yıl burada emeğimiz var, Rabbim bizi gelecekte haklı çıkarsın ve mahcup etmesin” dedi.

Sık sık alkışlarla kesilen konuşmasını sürdüren Başkan Erol, “Ben ve çalışma arkadaşlarım, kurumun itibarını yükseltmek için elimizden geleni yaptık. Belediye başkanları, siyasi seçimlerle belirleniyor. Ama ben belediye başkanlığım sırasında çalışma arkadaşlarımı yaşadıkları ortamlara ve siyasi görüşlerine göre değil, bu ilçeye ve kuruma karşı yaptıklarına göre değerlendirdim. Ben doğru yaptığımı düşünüyorum. Benim için önemli olan, çalışanlarımın, kurumumun ve ilçemin itibarıydı. Olabildiğince bu kurumu siyasetin dışında tutmaya çalıştım ve arkadaşlarımı çalışma ortamı içerisinde ezdirmemeye çalıştım. Gaziosmanpaşa Belediyesi’ni, tüm Gaziosmanpaşalıların belediyesi yapmaya çalıştık. Ne kadar başarılı olduğumuzu zaman gösterecek. Biz en iyisini yaptığımızı iddia etmiyoruz. Bizden sonra gelecek arkadaşlarımız da çok güzel şeyler yapacaktır.” dedi.

“İsteyerek, istemeyerek, zamanın şartları gereği, kendi gerginliğimizden ya da başka sebeplerden kırdığım, üzdüğüm arkadaşlarım varsa, hepsinden özür diliyorum. Hepiniz biliyorsunuz, zamanın ve ortamın gereği hatalar yapabilir, biz de yapmışızdır. Bu kurumda çok iyi insanlarla tanıştım. Ben hepinize gelecekte mutlu bir hayat diliyorum. Ben kendi adıma mutluyum, gönül rızamla, gerçekten yorulduğum için ayrılıyorum. Ben, yorgun bir halde bu makama talip olup devam etmeye çalışsaydım, öncelikle kurumuma ve ilçeme ihanet etmiş olurdum. Yeni enerjilere yeni heyecanlara ihtiyaç var. Bu görevi benden sonraki arkadaşların benden daha iyi yapacağına inanıyorum. Sizin için asıl olan, bu kuruma ve Gaziosmanpaşa halkına hizmettir. Bugün ben vardım, yarın bir başkası olacak ama asıl işiniz, Gaziosmanpaşa halkına hizmet etmektir. Rabbim, bu yolda yar ve yardımcınız olsun” diyerek belediye personeline veda etti.

Veda konuşmasının ardından belediye personeli, Başkan Erol ile son kez sohbet etmek ve hatıra fotoğrafı çektirmek için birbiriyle yarışıp uzun kuyruklar oluşturdu. Başkan Erol’a belediye çalışanları adına İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü tarafından çiçek ve hediye takdim edilen tören fotoğraf çekimleriyle sona erdi.
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, personeliyle tek tek vedalaştıktan sonra çalışma arkadaşlarıyla birlikte tüm dünyada sosyal medyada son dönemin moda akımı haline gelen selfie pozunu cep telefonuyla çekti.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ