Şişli Belediye Başkanı Sarıgül:- "Heyecanımla, projelerimle İstanbul'u Paris'in, Londra'nın, New York'un önüne taşımak için bütün hazırlıkları yapıyorum. Çok kısa bir süre kaldı"
Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, "Heyecanımla, projelerimle İstanbul'u Paris'in, Londra'nın, New York'un önüne taşımak için bütün hazırlıkları yapıyorum. Çok kısa bir süre kaldı" dedi.

CHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Sarıgül, ilçe başkanı Mehmet Polat ile bir süre sohbet etti, kadın ve gençlik kollarıyla görüştü.

Dil, din, ırk, mezhep farkı gözetmeden bir yönetim anlayışına sahip olacağını belirten Sarıgül, şöyle devam etti:

"Halkla beraber İstanbul'u yöneteceğiz inşallah. İnsan haklarına, demokrasiye, bilime anlayışla halk için koşturacağız. İstanbul'da sevgi kazanacak. Mustafa Sarıgül'ün hizmet heyecanı var. Bütün yurttaşlarım son derece mutlu olsun. Heyecanımla, projelerimle İstanbul'u Paris'in, Londra'nın, New York'un önüne taşımak için bütün hazırlıkları yapıyorum. Çok kısa bir süre kaldı."

Sarıgül, partililerle hatıra fotoğrafı da çektirdi. Partililerin, "Büyük başkan Sarıgül" tezahüratı ve alkışlarla uğurladığı Sarıgül, buradan CHP Sultan gazi İlçe Başkanlığı'na geçti.