Her yıl geleneksel düzenlenen İnsanlığa Hizmet Vakfı geleneksel iftar yemeği, bu yıl da Vakfın Eğitim Kurumları Mavigün Koleji’nde yoğun katılımla gerçekleşti.

Yemeğe Gaziosmanpaşa Kaymakamı Seddar Yavuz, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Mustafa Aykaç, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Dekanı Ahmet Turan ARSLAN, Kırgız Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Suat CEBECİ, Sultangazi Belediye Başkan Yrd. Hakan CEYLAN, İnsanlığa Hizmet Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Hikmet Özdemir, Fatih Sultan Üniversitesi Personel Daire Başkanı ve Fakülteler Sekreteri Cihangir Boz, SİNDEF 2. Bölge Başkanı Ramazan Tiryaki, çok sayıda akademisyen, işadamı, İnsanlığa Hizmet Vakfı Mütevelli Heyeti, bürokratlar, STK temsilcileri ile basın mensupları katıldı.

TÜM FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!



Refik Yazgan’ın sunumunu yaptığı iftar yemeğinde konuklara bir konuşma yapan Prof. Dr. Hikmet Özdemir İnsanlığa Hizmet Vakfı’nın amaçlarını ve yapılan hizmetleri anlattı.



İnsanların hayırlısı, insanlara faydalı olandır hadisinden yola çıktıklarını söyleyen Özdemir, Vakfın eğitim alanında büyük hizmet verdiğini ve Mavigün Koleji ile bunu kanıtladığını kaydetti.

Prof. Özdemir “Mavigün Koleji’nde yaklaşık bin öğrencinin eğitim gördüğünü ifade ederek “Eğitimin her kademesinde varız. Okul öncesi, İlköğretim ve Orta Öğretimde hizmet veriyoruz. Bugün Türkiye sıralamasında önemli bir noktaya gelmiş bulunuyoruz. Öğrencilerimizin başarıları bizi mutlu ediyor. Tüm mezunlarımız üniversiteye yerleşiyor. Hemde Türkiye'nin en iyi üniversitelerine yerleşiyorlar. Öğrenci, veliler ve Mavigün çalışanları ile biz bir aileyiz. Velilerimiz bizi her yerde anlatıyor ve tavsiye ediyor.” diye konuştu.

İftar Yemeğinde Gaziosmanpaşa Kaymakamı Seddar Yavuz ve Kırklareli Üniversitesi Rektörü ve İnsanlığa Hizmet Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Mustafa Aykaç’da birer konuşma yaparak İnsanlığa Hizmet Vakfı’nı özellikle eğitim alanındaki başarılarından dolayı kutladı.


Gaziosmanpaşa Kaymakamı Seddar YAVUZ “Vakıf, Mavigün Eğitim Kurumları ile bölgemizde önemli eğitim hizmetleri vermekte, başarısı ile dikkat çeken bir kurum olmaktadır” dedi.
Prof. Dr. Mustafa AYKAÇ ise “Ramazan ayının birlik – beraberlik, sevgi ve kaynaşmaya vesile olduğunu” ifade etti

Mavigün Koleji yemekhanesinde gerçekleştirilen yemeğe katılanlar iftar sonrası hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.