Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışı gereği düzenlediği Açık Hava Gönül Sofraları, 4 Ağustos Cumartesi günü Merkez Mahallesi Belediye Bahçesi’nde binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Merkez Mahallesi Belediye Bahçesi’nde binlerce vatandaşımızın katılımıyla gerçekleşen Gönül Sofraları Açık Hava İftarında birlik ve beraberliğin en canlı örnekleri sergilendi.

BELEDİYE BAHÇESİNDE GÖNÜL GÖNÜLE İFTAR…


Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışı gereği düzenlediği Açık Hava Gönül Sofraları Merkez Mahallesi Belediye Bahçesi’nde binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.



AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Haldun Ertürk, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş ve belediye başkan yardımcılarının da hazır bulunduğu sokak iftarında belediye ile vatandaşlar bu anlamlı günü birlik ve beraberlik içinde geçirdi.



İftar öncesi yapılan tasavvuf müziği dinletisi ve semazen gösterisi de ilgiyle izlendi. Ezanın okunmasıyla binlerce kişi hep birlikte dua ederek iftarlarını açtılar.



Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin “Gönül Sohbetleri” adı altında başlattığı, sokak iftarlarının düzenlendiği mahallelerde seçilen bir camide teravih öncesi gerçekleştirilen sohbet programlarının Merkez Mahallesi Merkez Camii’ndeki konuğu ise Doç. Dr. Emin Işık oldu.

TÜM FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

Gönül Sohbetleri öncesinde Merkez Camii önünde vatandaşlara şerbet dağıtımı yapıldı.

GOP’TA BAYBURTLULAR GECESİ

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin Açıkhava Etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor. Gaziosmanpaşa Belediye Bahçesinde teravih sonrası gerçekleşen açık hava etkinlikleri “Bayburtlular Gecesi” ile devam etti. Ramazan ayı boyunca yörelerimizin kültürlerinin tanıtılacağı Yöresel Geceler Etkinliklerinde belediye bahçesinin bu geceki konukları Bayburtlular oldu.  

Gaziosmanpaşa Bayburt Dernekler Birliği’nin düzenlediği Bayburtlular Gecesi’nde sahne alan yöresel sanatçılar vatandaşların büyük beğenisini topladı.