30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından büyük bir farkla Belediye Başkanı seçilen Yüksek Mühendis Hasan Tahsin Usta, önümüzdeki beş yılda ilçede neler yapmayı planladığını, hedeflerini ve projelerini anlattı.



Kentsel Dönüşüm’de reform

Başkan Usta, İstanbul’un en büyük Kentsel Dönüşüm projesinin gerçekleştirildiği Gaziosmanpaşa’nın 2023 hedeflerine nasıl ulaşacağını, 400 hektarlık Kentsel Dönüşüm alanında nasıl projeler gerçekleştireceğini, Kentsel Dönüşüm’e bakış açısını açıkladı.


Kentsel Dönüşüm’le Gaziosmanpaşalılar nefes alacak

İlçede gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm çalışmalarının beraberinde birçok ihtiyacı da karşılayacağını söyleyen Başkan Hasan Tahsin Usta, Gaziosmanpaşa için hazırladıkları projeleri anlattı.


Yeni kavşak projeleri ve metro ile trafik rahatlayacak

Gaziosmanpaşa’da yaşanan trafik sorununu büyük ölçüde çözecek projelerin de hemen uygulamaya konulacağını söyleyen Başkan Usta, metro ve kavşak projelerinin de müjdesini verdi.


Halkın içinden bir başkan

Gerek seçim çalışmaları sırasında gerekse tüm yaşamı boyunca halkın arasında olduğunu, vatandaşların sorunlarına yakından şahit olduğunu ve bildiğini vurgulayan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Yüksek Mühendis Hasan Tahsin Usta, halktan kopuk bir başkan olmayacağını, Gaziosmanpaşa’yı Gaziosmanpaşalılarla birlikte geleceğe taşıyacağını söyledi.


20 yıllık hayal gerçek oluyor

1989 yılından beri Gaziosmanpaşa’da yaşadığını dile getiren Başkan Usta, belediyedeki daha önceki görevleri sırasında ilçeye bir üniversite kazandırmayı hayal ettiğini ancak bunu 20 yıl sonra önümüzdeki dönem gerçekleştireceğini açıkladı.

Başkanımızın konuyla ilgili açıklamasını izlemek için aşağıdaki resme tıklayınız.

Pazar yerleri değişiyor

Gaziosmanpaşa’nın her mahallesine modern kapalı pazar yerleri yaparak semt pazarlarının kalkacağını söyleyen Başkan Usta, kapalı pazarların da sadece pazar yeri olarak değil, otopark ve sosyal donatı alanı olarak da değerlendirileceğini söyledi.

Başkanımızın konuyla ilgili açıklamasını izlemek için aşağıdaki resme tıklayınız.



Kapalı spor salonu müjdesi

Özellikle genç Gaziosmanpaşalıların kapalı spor salonu ihtiyacının farkında olduklarını söyleyen Başkan Hasan Tahsin Usta, Gaziosmanpaşa’da yapılacak spor salonunun bu ihtiyacı karşılayacak şekilde bir spor kompleksi olacağını vurguladı.

Sosyal Projelere öncelik

Sosyal projelere ağırlık vereceğini belirten Başkan Usta bir an önce hayata geçireceklerini söyledi.





Engel olmayalım yeter

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Yüksek Mühendis Hasan Tahsin Usta, engelli vatandaşlar için çok özel projeleri olduğunun altını çizerek, “Engelliler için yapacağımız şeylerden çok onlara engel olmayalım yeter” dedi. Downsendromlu ve otistik çocuklarla ilgili projelerinin olduğuna da değinen Başkan Usta, engelsiz Gaziosmanpaşa için ne gerekiyorsa yapacaklarının müjdesini verdi.