AK Parti Gaziosmanpaşa ilçe teşkilatının düzenlediği ‘Birlik ve Beraberlik’ gecesine katılan Hasan Tahsin Usta, İBB 1453 Topkapı Sosyal Tesislerini hınca hınç dolduran Ak Parti Gaziosmanpaşa Teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Hasan Tahsin Usta ile Ak parti Teşkilatının kaynaşması ve kucaklaşması birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği bir ortamda geçen programa Gaziosmanpaşa Ak Parti İlçe Başkanı Av. Şahin Pirdal, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Mahalle Teşkilatları ve Ak Parti üyeleri ile partili vatandaşların katıldığı programa yoğun ilgi vardı.

‘Gaziosmanpaşa’da vatandaşlarımızla iç içe olacağız’

Programda konuşan AK Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta, ‘İlçe teşkilatımıza düzenlediği bu güzel program için teşekkür ediyorum. Gençlere ve gelecek nesillere daha güzel bir Gaziosmanpaşa bırakmak için gece gündüz hep birlikte beraber çalışacağız. Makamlar mevkiler geçicidir. Önemli olan bulunduğumuz makamda görevimizi layıkıyla yerine getirmektir. Birlikte çalışarak Gaziosmanpaşa'yı hak ettiği yerlere taşıyacağız. Sizlerden aldığımız sinerji, samimiyet ve destekle Gaziosmanpaşa’dan zaferle çıkacağız.

Gaziosmanpaşa bize inanıyor ve destekliyor

30 Mart'a sayılı günler kaldı. Gaziosmanpaşa halkı projelerimizi hayata geçireceğimize bizler kadar inanıyor ve bizleri desteklediklerini söylüyor. Adaylığımız sürecinde nasıl çalışıyorsak Belediye Başkanı olduğumuzda da aynı şekilde hatta daha da fazla çalışarak devamlı vatandaşlarımızla iç içe olacağız. Gaziosmanpaşalı esnaf ve vatandaşlarımızın sorunlarını onları ziyaret ederek dinleyeceğiz. İnşallah 31 Mart’tan itibaren çocuklarımız için, geleceğimiz için, Gaziosmanpaşa’mız için örnek bir ilçe yaratma arzusuyla projelerimizi Gaziosmanpaşa’mızda hayata geçireceğiz ve hizmet üretmeye sizlerin de desteğiyle devam edeceğiz. Bizim sizin sevginiz ve yüreğinizden başka sarılacak kimsemiz yok. Gaziosmanpaşa’mız için durmadan yorulmadan gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız.’ Diyerek sözlerine son verdi.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği, sevgi ve kardeşliğin hakim olduğu bir ortamda gerçekleşen programda Ak Parti Gaziosmanpaşa Teşkilatı Hasan Tahsin Usta ile Gaziosmanpaşa’yı Başbakanımızın 2023 hedefine ve gençliğe gösterdiği 2071 hedeflerine hep birlikte el ele güç birliği yaparak taşımaya kararlı olduklarının mesajları verildi.

Düzenlenen program ilçe teşkilatı arasında birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının gelişmesine vesile oldu. Programa katılan teşkilat mensupları yapılan organizeden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.