Gaziosmanpaşa Küçükköy Esnaf Odası Başkanlığı'na 2. kez Erkan Kaya seçildi. Erkan Kaya, AKP Sultangazi Belediye Meclis Üyesi olan rakibi Ergin Kırmaç'a karşı ezici bir çoğunlukla seçimi kazandı. Seçimde Kaya 1.130 oy alırken Kırmaç, 380 oy ancak alabildi.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Esnaf Odası, Gopark Tesisleri'nde olağan kongresini yaptı. Kongrede Erkan Kaya'nın listesi ile Ergin Kırmaç'ın listesi yarışırken, 1514 delege geçerli oy kullandı.

Geçerli oyların 1.130'unu Erkan Kaya alırken; Ergin Kırmaç'a 380 oy çıktı. Bu sonuçla Erkan Kaya, ikinci kez girdiği Gaziosmanpaşa Küçükköy Esnaf Oda Başkanlığını seçimlerini bu kez, 746 gibi bariz bir farkla kazanmış oldu. Ak Partiyi de arkasına alarak seçimlere hazırlanan Esnaflar Derneğinin desteklediği Engin Kırmaç ise ilk olarak girdiği oda seçimlerinde aradığını bulamadı. Kırmaç, kazanmak bir yere ezici bir çoğunlukla yenik düştü.

Seçimlerin ardından konreye katılan esnaflar Erkan Kaya'yı ayakta alkışladı. Odanın eski başkanı Yüksel Kaya'nın oğlu olan Erkan Kaya, aldığı oyla, esnaflar arasında kendine kısü süre içinde bir yer edindirdiğini göstermiş oldu.

Erkan Kaya'nın listesinde şu isimler yer aldı:
1- Yavuz Sayın
2- Gazi Topçu
3- Ömer Özdemir
4- Sebahat Kocatepe
5- Saliye Yıldız
6- Mehmet Öztoprak
7- Salih Sarçil
8- Erdal Çapkan
9- Turgay Tural
10- Kerim Koç

Denetim Kurulu
1- Merizat Batmaz
2- Metin Şahin
3- Gülten Günbek

Ergin Kırmaç’ın listesinde şu isimler yer aldı:
1- Bekir Eman
2- Dilek Avcı Topaloğlu
3- Mithat Gürbüz
4- Yücel Sarıkaya
5- Murat Susuz
6- Ali Başar
7- İbrahim Altuntaş
8- İlyas Başer
9- İbrahim Erdoğan
10- Şamil Kazankaya

Kongrede Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay'ın gönderdiği çelenge Ergin Kırmaç'ın afişi asılarak kongre boyunca öyle kaldı.