19.12.2013 CHP G.O.Paşa İlçe Başkanı Mehmet POLAT ve CHP G.O.Paşa Belediye
Başkan A. Adayı Ferhat EPÖZDEMİR bugün Karlıtepe Seçim İrtibat Merkezinde
  vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe Başkanı Mehmet POLAT “Biz siyaset adamları olarak yolsuzlukları ortadan kaldırmakla mükellefiz. Yurttaşlarımızın seçmiş olduğu bu saygın kurumların rüşvet ve yolsuzluk olayları ile gündeme gelmesi biz siyasetçileri derinden üzüyor” dedi.

Yolsuzluk ve rüşvet olaylarına bir siyasi parti olarak şiddetle karşı olduklarını dile getiren Polat, Cumhuriyet Halk Partisi olarak, AK Parti hükümetinin yapmış olduğu bütün yanlışlıkları her zaman yurttaşlara söylediklerini kaydetti. Polat, “Yurttaşlarımız bizim söylemlerimizin birçoğuna belki inanmıyordu ama artık bunu görüyorlar" diyerek şöyle devam etti. “Yurttaşlarımızın seçmiş olduğu bu saygın kurumların rüşvet ve yolsuzluk olayları ile gündeme gelmesi biz siyasetçileri derinden üzüyor. siyaset adamları olarak yolsuzlukları ortadan kaldırmakla mükellefiz”  “Başbakan,  Üç gündür yine böbürleniyor ama bu yolsuzluk ve rüşvet olaylarına isimleri karışan bakanların henüz istifasını istemedi. Kamuoyu bunların istifasını başbakana dedirttirecek.  Başbakan bunları mecburen istifa ettirtecek, hatta başbakanın kendisi de istifa etmelidir”

     Belediye Başkan A. Adayı Ferhat EPÖZDEMİR Bu kavga, Abdullah Cömertlerin, Ethem Sarısülüklerin, medenilerin, Ceylan Önkolların, Ali İsmail Korkmazların babaları ile hırsızlık, rüşvet ve yağma yapan bakan çocuklarının babaları arasında olacaktır.. bu kavga yolsuzluk ve yoksulluk arasında geçecektir !!! Şimdi sokağa çıkma zamanıdır , şimdi hesap sorma zamanıdır. İnanıyorum ki halkımız 30 mart ta bunun cevabını verecektir dedi.